Herkese merhaba! Vajinal mantardan nasıl kurtuluruz sorusunun cevabı artık sizlerle! Yıllardan bu sorunun cevabını arıyordum ve 4 yıldır bulamadım! Neler çektiğimi bir ben biliyorum bir de benimle aynı kaderini paylaşanlar! Gitmediğim doktor kalmadı, kullanmadığım ilaç kalmadı! Her şeye dikkat ediyordum! Temizlikse temizlik, ilaçsa ilaç aklınıza gelebilecek her şeye! Lakin bir türlü çözüm bulamadım doktor ne ilaç verse kullandım, 2 gün geçiyo gibi oluyordu ilacı kullandıktan sonra ama 3. gün yine mantar oluyordum! Artık illallah etmiştim yani. En sonunda bir gün bir doktorun videosuna denk geldim ve orda bir tıp dışında bir çözümden bahsediyordu. İşte çözüm sizlerle;
1 DİŞ SARIMSAK!
Evet yanlış duymadınız! Bir diş sarımsak ile vajinal mantara son! 3 ve ya 4 gece boyunca bir diş sarımsağı güzelce temizleyip sarımsağın ortasında bir delik açıp iple bağlıyorsunuz tıpkı tampon gibi düşünün daha sonrasında uyumadan önce vajinanıza yerleştiriyorsunuz. Sabah uyandığınızda vajinanızdan çıkarıyorsunuz ve güzelce yıkıyorsunuz. 3-4 gece şikayetinize göre bunu yaptıktan sonra mantardan kurtuluyorsunuz! 3 Aydır bu illetten kurtuldum. Sizde deneyin ve dua etmeyi unutmayın bana! Sağlıklı beslenin, temizliğinize özen gösterin ve bol su için! Sağlıksız şeylerden uzak durun yoksa tekrar eder!
1 DİŞ SARIMSAK!
Evet yanlış duymadınız! Bir diş sarımsak ile vajinal mantara son! 3 ve ya 4 gece boyunca bir diş sarımsağı güzelce temizleyip sarımsağın ortasında bir delik açıp iple bağlıyorsunuz tıpkı tampon gibi düşünün daha sonrasında uyumadan önce vajinanıza yerleştiriyorsunuz. Sabah uyandığınızda vajinanızdan çıkarıyorsunuz ve güzelce yıkıyorsunuz. 3-4 gece şikayetinize göre bunu yaptıktan sonra mantardan kurtuluyorsunuz! 3 Aydır bu illetten kurtuldum. Sizde deneyin ve dua etmeyi unutmayın bana! Sağlıklı beslenin, temizliğinize özen gösterin ve bol su için! Sağlıksız şeylerden uzak durun yoksa tekrar eder!