Kronik uykusuzluk uyuyamamak

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
158
Merhaba 1 seneyi geçti ve ben geceleri uykuya dalamıyorum ilaçlarla uyumaya çalışıyorum bir süre sonra etkisi geçiyor ilaçların da ertesi gün Yani uyuyamadığım günün ertesi o kadar kötü oluyorum ki işte verimsizim hayattan zevk almıyorum uykusuzluğa bağlı olarak vücudum bitik Bi sürü ot denedim lütfen bana etkili Bi şeyler yA da ilaçsız tedaviler varsa bildiğiniz bahsedin çok kafaya takıyorum

Bununla ilgili bir belgesel var bbc de izlemiştim. Araştırıp izleyin birçok kişiye bilimsel yöntemlerle yardımcı oldular.

Uykusuzlugunuz altında pskolojik bi sebep olabilir.mesala benim anksiyete vardi oyuzden uyuyamiyordum.sadece uyku ilacı kullanmak doğru değil bence

Merhaba 1 seneyi geçti ve ben geceleri uykuya dalamıyorum ilaçlarla uyumaya çalışıyorum bir süre sonra etkisi geçiyor ilaçların da ertesi gün Yani uyuyamadığım günün ertesi o kadar kötü oluyorum ki işte verimsizim hayattan zevk almıyorum uykusuzluğa bağlı olarak vücudum bitik Bi sürü ot denedim lütfen bana etkili Bi şeyler yA da ilaçsız tedaviler varsa bildiğiniz bahsedin çok kafaya takıyorum
Şu an uyumak için deli gibi mücadele verirken lanet olsun uyumuyorum ya dedim ya girdim foruma karşıma çıkan konu bu...
Her gece aynı şey.
Dön dön dön.
Saat 3 AA bebek uyandı.
Zaten o saatten sonra uyumak mümkün değil.
Çocuk yattı uyudu yok anacım yok ben de tık yok.

Şunu bir deneyin.

Yan etkisiz tek ilaç oğul otu diğer adı melisa. Babam ilaç tedavisi görmüştü ama çok ciddi yan etkileri olmuştu, uzun araştırmalardan sonra bu otu keşfetti, hem sinirleri gevşetiyor, rahatlatıyor hem de çok güzel uyku yapıyor.
Merhaba Melisa’yı deniyorum bana iyi gelmedi

aynı ben, ben de aynı şekildeyim. bazen gece 3 te uyuyorum. sabah iş var işe git. ertesi gece erken uyusam bile gece sık sık uyanıyorum. evde yatak değiştirmekten bıktım. psikiyatriye de gittim. anksiyete dedi. yani anksiyete uykusuzluğu çok tetikliyomuş. bakalım yeniden başka bir doktora gideceğim. İnş etkili bir ilaç yazar.Yani bizde öncelikle anksiyete tedavi edilmesi lazım. Sonra uyku da düzelir kanımca.

Merhaba kendinizi yoracak egzersiz yapsanız akşamları yada yürüyüş sıcak duş derin dinlendirici uyku müzikleri ile odanızı loş hale getirin denediniz mi hiç saat 11 den sonra birşey okuyarak tçda gözlerinizi yorun...

Önce psikoloğa gidin, bir sıkıntı yoksa lavanta yağını yastığınıza damlatın. Geçmiş olsun.

Uyucam diyip zorlamayın kendinizi
Hatta uyumucam diyin
İşiniz yorucu olsa belki daha rahat uyurdunuz
Ben de ufacık konuyu takan biriyim
Ama işim o kadar yırucu ki dalıyordum 3 dakikaya

Uyucam diyip zorlamayın kendinizi
Hatta uyumucam diyin
İşiniz yorucu olsa belki daha rahat uyurdunuz
Ben de ufacık konuyu takan biriyim
Ama işim o kadar yırucu ki dalıyordum 3 dakikaya
Zorlamamayı da denedim beynim sanki direniyor işim bedenen değil ama yorucu gözlerim pc ye bakmaktan acıdığı için gece kitapta okuyamıyorum

Merhaba kendinizi yoracak egzersiz yapsanız akşamları yada yürüyüş sıcak duş derin dinlendirici uyku müzikleri ile odanızı loş hale getirin denediniz mi hiç saat 11 den sonra birşey okuyarak tçda gözlerinizi yorun...
dediklerinizi hep denedim kitap okuyamıyorum gözlerimin acısından dinlenmemiş gözler beni mahvediyor ne tv ye bakabiliyorum ne kitaba

Ben de uyuyamiyorum. Biraksalar uyuyacagim aslinda ama. Saat basi meme isteyen yavrum var. Tam onu emziriyorum daliyorum ablasi korktum anne ben de seninle yatacagim diye uyandiriyor. Her gece boyle bu dongu. Beynim yandi a dostlar.

Ben de uyuyamiyorum. Biraksalar uyuyacagim aslinda ama. Saat basi meme isteyen yavrum var. Tam onu emziriyorum daliyorum ablasi korktum anne ben de seninle yatacagim diye uyandiriyor. Her gece boyle bu dongu. Beynim yandi a dostlar.
Ne zamandır böylesin günde ne kadar dalabiliyorsun

X