Merhaba doktorum 4 taneye kdr kullanabilirsin demişti normalde hep 1 tane yeterdi ama geçen sefer ne kdr içsem beklesem kesmedi4 tane ilaç birden içilir mi?
Kaşınan bölgelere krem sürün. Çok geçmiş olsun ben sizin kadar sık atak geçirmiyorum ama mahvediyor.
Kremler ve ilaç işe yarıyor bende. Ne yiyip içtiğinizi not alın mutlaka histamin seviyenizi yükseltecek şeyler tüketiyorsunuzdur. Bir de stres ve öfke çok tetikliyor.
Merhaba doktorum 4 taneye kdr kullanabilirsin demişti normalde hep 1 tane yeterdi ama geçen sefer ne kdr içsem beklesem kesmedisiz hangi kremi kullanıyorsunuz
Randevu aldım gideceğim çok sağolunÜrtiker in ismini burda vermiyim bir aşı tedavisi var . Eğer geçmiyorsa mutlaka doktorunuza sorun . Belirli aralıklarla yaptırıyorsunuz ve bir süre sonra kalıcı olarak gerileme sağlıyor
Merhaba çok geçmiş olsun. Ürtiker bende doğumdan sonra başladı yaklaşık bir yıl ben nedenini bulana kadar devam etti. Emzirdiğim için deloday ve levisetin en düşük dozlarını aldım ama leviseti elimden geldiğince az aldım. Gerçekten kaşınmaktan, kabartılardan çıldırdığım günleri hatırlarım. Neler neler denemedim ki. Stres ve sıcak daha çok arttırıyordu. Size tavsiyem gün içinde tükettiğiniz gıdaları ve kullandığınız ürünleri birer birer bırakıp hangisinin ürtikeri tetiklediğini bulmanız. Ben de aradığım cevap peynir ve peyniraltı suyu içeren ürünler(gofretler, sarelle, bazı makyaj ürünleri gibi) oldu. Süt ürünlerinde bir sıkıntı yok süt içerken sorun olmuyor ama peynirin herhangi bir çeşidini(otlu peynir,kaşar, vs) tükettiğim an birkaç saat içinde kabarcıklar çıkmaya ve kaşınmaya başlıyorum. Bunu bulduğumdan beri çok dikkatliyim ve ürtikeri yenmiş bulunmaktayım ama peynire veda etmek zorunda kaldım. Tekrardan çook geçmiş olsun. Belki sizde peynir veya süt ürünlerini deneme eleme yöntemiyle başlayabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba aranızda kronik ürtiker yaşayan var mı ne zaman başladı bilmiyorum ama bildiğim ve ciddi seviyede farkına vardığım 7-8 senesi varhaftada en az 1 defa bazen haftanın 4-5 günü dayanılmayacak ağlatacak ve heryerini kızartacak kadar şiddetli kaşkntılar beni mahvediyor artık doktora gittim bunun tedavisi olmadığını söyledi crebros hap verdi çoğu kişide de aynısını okudum sıcaktan, soğukta, ısı değişiminde, duştan sonra, tozlu ortamda, bazen ortada hiçbirşey yokken gece yatakta bir anda tv izlerken bir anda yer zaman mekan farketmeksizin ama özellikle de en çok geceleri tam bir kabus normalde 1 tane crebros içince iyi geliyor şuan 4 tane içtim ve geçmiyor geçmiyor çıldırıcam artık kaşıntıdan akşımı kaçıracağım bir saattir yaşayan atlatan var mı aranızda Allah beterinden saklasın ama yıllardır bıktım
Geçenlerde gittim doktora toza polene ev akarına falan alerjim vardı..araştırdığımda histamin yükselince de oluyormuş tüm vücudum ürtiker ve günlerdir uyku uyumuyorum sinirden ağlamaya başladım artık alerji ilacı verdi birşeye yaramıyor aylık iğne var onuda yaptırdım ama olmuyor yicem kafayıArkadaşlar merhaba aranızda kronik ürtiker yaşayan var mı ne zaman başladı bilmiyorum ama bildiğim ve ciddi seviyede farkına vardığım 7-8 senesi varhaftada en az 1 defa bazen haftanın 4-5 günü dayanılmayacak ağlatacak ve heryerini kızartacak kadar şiddetli kaşkntılar beni mahvediyor artık doktora gittim bunun tedavisi olmadığını söyledi crebros hap verdi çoğu kişide de aynısını okudum sıcaktan, soğukta, ısı değişiminde, duştan sonra, tozlu ortamda, bazen ortada hiçbirşey yokken gece yatakta bir anda tv izlerken bir anda yer zaman mekan farketmeksizin ama özellikle de en çok geceleri tam bir kabus normalde 1 tane crebros içince iyi geliyor şuan 4 tane içtim ve geçmiyor geçmiyor çıldırıcam artık kaşıntıdan akşımı kaçıracağım bir saattir yaşayan atlatan var mı aranızda Allah beterinden saklasın ama yıllardır bıktım