kronik ürtiker yada ürtiker

limoncum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
58
0
16
arkadaslar aranızda alerjik deri döküntüsü yasayan ürtiker hastası olan varmı?bu hastalık durup durup hortluyor belki paylasmak istersiniz neler kullandıgınızı......

Evet malesef tekrarlıyor. Stresten, üzüntüden ve aşırı heyecandan uzak durmalısın bir de çok yorgun ve uykusuz kalmamaya çalış. Ben acile ilk gittiğimde iğne vurdular. Ertesi gece tekrarladı ve yine iğne oldum sonrasında Atarax verildi hiç bir faydası da olmadı günlerce baygın Leyla gibi yattım ve sonrasında 8-10 iğneyi her gün vurdurdum ve ancak kendime geldim.

Ara ara tekrar kaşıntı oluyor ben de hemen sakinleşmeye ve dinlenmeye çalışıyorum. Yapacak bişey yok.

tesekkür ederim cevap verdigin icin,bende alerjiyle 8 yasımdan beri ugrasıyorum suan 35 yasındayım,atarax icince rahatlıyorum ama senelerce ası ve kortizonlu ilaclar kullandım 2 senedir cok rahattım ama 1 ay önce siddetlenerek tekrar basladı bilmiyorum ne olacak simdi yeni bir ilac verdiler fakat gözünün sisipte öyle dolasmak yada yuz,kulak yanması feci daha kötü durumları yasayanlar var Allah hepimize sifa versin

Senin çok erken başlamış üzüldüm. Ben çok ilaç kullanmadım ve yalnızca iki defa vurdu beni. Ama ara ara gelmiyor değil. Keşke toptan bir tedavisi olsa.
Bu arada benimkisi alerjik sebeplerle olmuyor; stres, üzüntü, sıkıntı, yorgunluk gibi sebeplerle nüksediyor.

Allah hepimize acil şifalar versin.

Selam bende kronik ürtiker im gerçekten illet bişey allah kimseye vermesin benimkide zaman zaman hiç olmaz ama bazende haftalarca geçmez ellerimde daha fazla oluyor denemediğim şey kalmadı 10 seneyi geçkindir bendede var şuan 27 yaşındayım çok aşırı kalmadı eskisi gibi ama aklına düştümü kuduruyor avil dekort iğneleri durduruyor benim hastalığı çok erken yakalnmışsınız gerçekten allah sabır versin merak ettiğim bişey var evlimisiniz ve evli iseniz mutlaka çocuğunuz vardır (öyle tahmin ediyorum ) hamileyken çıktımı çıktıysa nasıl çare buldunuz benim çocuğum yok tedavi oluyorum ve bu beni endişelendiriyor allah herkese şifa versin inş

selam şuan hamileyim ve progestan diye içtiğim ilaç ürtiker yapıyormuş internetten baktım kadarı ile benimkide zaten eğimli dünden çıkıyor şuan bi tane çıktı batmak bilmiyor hamileyken olan varmı benim gibi nasıl geçecek bebeğime zararı olurmu binlerce soru geçiyor aklımdan

bebeğe bir zararı yok ben sordum doktorlara..ve sana inşallah çok iyi gelecek bir öneride bulunacağım.her gece yatmadan bir saat önce saf zeytin yağlı sabunla yıkan.(kese,duş jelleri,diğer sabunlar,lif bunları kaldırmalısın hayatından.)sonra güzelce durulanıp peynir suyu ile duş al.üzerinde kurusun iyice peynir suyu sonra öylece giyin.dilerim bana dua edeceğin sonuçla sevinirsin ama uzun bir süre devam etmelisin.peynir suyunun yoğunluğu ne kadar katıysa okadar iyi.peynircilerden bulabilirsin.ya da köyden doğal bir şekilde temin edebilirsin.

selam tşk ederim cevabınız için şuan fos fos kabarmış durumdayım canım çok sıkkın vajinamda bile çıktı o derece 10 yılın en ağır atağını geçiriyorum dudağım gözüm ellerimi hiç söylemeyim pazartesi avil dokrt vuruldu acilde doktora sordum tabi vurunabilirsin dedi söner gibi oldu geri kırmızılaştı çarşamba avil vurunldu yine kaşıntılarım geçmedi hla içten içe atıyor yarın bayram ve ben sevinemiyorum çocuğumada sevinemiyorum hiç böle bişey yaşamadım peynir suyunu sürsem kaşıntıyı alırmı çıldırmak üzereyim ((

merhabalar benimde çok uzun yıllardır yaklaşık 15 yıldır kaşıntı alerjim var kaşıntı alerjim var diyorum çünkü hiç bir doktor ürtiker tanısı koymadı ben kendi araştırmalarım sonucu ürtiker oldugunu düşünüyorum gittiğim her doktor psikolojiktir dedi,kan temiz alerji testi yaptırdım temiz,ilaç kullandıgım sürece sıkıntı yok ne kaşınıyorum nede kabarcıklar oluyor,4 yıl kdr atarax kullandım deli gibi uyku yapıyor yalnız sonra değiştirmek zorunda kaldım bağışıklık kazandı sanırım fayda görmemeye başladım ,ardından delodayla tanıştım hiç uyku yapmıyor ve kaşındırmıyor ta ki vücut bağışıklık kazanana kadar,sonra başka ilaçlara devam şimdi aerius kullanıyorum 2 günde bir bazen hergün,yaklaşık 2 yıllık evliyim anne olmak istiyorum fakat alerjimden dolayı korkuyorum ,gecen sene hamile kalmıştım 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,kullandıgım ilaçlardanmı bilemiyorum tabi ama doğal olarak artık korkuyorum,benimle aynı durumda olan arkadaşlarım sizler neler yaptınız,kurtulabildinizmi bu iillet hastalıktan ,çok kötü bir hastalık kimsenin yaşamasını istemem,biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.

Merhabalar
Ürtiger gerçekten insanın yaşam kalitesini altüst eden bir rahatsızlık ben önce hamilelik dönemlerinde yaşadım bu illeti ve son 15 yıl sürekli olmaya başladım ve şu an Allaha çok şükürli kurtuldum maalesef bu rahatsılığın tıpben tedavisi bugün itibari ile dünyada yok yapılması gereken her türlü tetkiki yaptırdım ve bir netice alamadım ancak gectigimiz yıl bir ürün kullandım kaşıntı atağı başladığında kullandığımda 30 saniye içerisinde kaşıntılarımın geçtiğini ve kızarıklıkların kaybolduğunu şaşkınlıkla gördüm atakları bu şekilde bastırırken zaman içerisinde atakların seyrekleştiğini ve şu anda 4 aydır hiç birşey kullanmıyorum tamamen bitkisel bir ürün ve hiç bir yan etkiside yok ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Aktarlarda satılan enginar suyuyla şifa buldum arkadaşlar, her yere yazıyorum belki birine faydası dokunur diye! Günde 3 4 çorba kaşığı enginar suyunu 1 bardak suya karıştırıp içtim ve çok şükür tamamen kurtuldum

Merhabalar kurtulmanıza çok sevndim szden okudum br arkadaş dha yazmıştı, bnde enginar suyu aldım inş şifa olur , siz ne kadar süre kullandınız da kurtuldunuz günde br defa mı içtnz ?

Merhabalar kurtulmanıza çok sevndim szden okudum br arkadaş dha yazmıştı, bnde enginar suyu aldım inş şifa olur , siz ne kadar süre kullandınız da kurtuldunuz günde br defa mı içtnz ?
Kusura bakmayın yeni gördüm, aktif kullanmıyorum evet günde 1 sefer suya karıştırıp içtim gün be gün lezyonlarım azaldı 1buçuk ay sonunda da tamamen kurtuldum ben Allaha şükür. Yaşamayan bilemez Allah şifa versin

Olsun hiç önemli değil ,mesajımı görünce geri döndünüz teşekkür ederim.Benm de şuan ara ara çıkmakta ellerim kaşınıyor tek tük çkıyor baya azaldı ama enginar suyuna baya ara verdm tekrr düzenli şeklde kullanmam gerekiyor...inanın kurtulmanıza çok sevindim çeken bilir, kaşıntının ve o kırmızılıkları görmenin ne kadar sinir bozucu olduğunu ve zor olduğunu yaşayan bilir.
Şuan kortizon kullanıyorum bakalım ne olucak umarım benmde kısa sürede geçer Allah hepimize şifa versin.

Benim tüm vücudumda oluyordu inanın geceleri uyku nedir unutmuştum günde 1 çay kaşığı karbonatla hazırlanmış suya enginar suyumuda katıp öyle içiyorum çok şükür bu sıcaklarda bile sıkıntım kalmadı, Allah sizede yaşayan herkesede şifalar versin

Amin inşallah

merhabalar.bende iki yıldır ürtiker sıkıntısı yaşiýorum.kullanmadigim alerji ve antihistaminik ilaci kalmadı.kullanmadigim iğnede kalmadi.yine bi kortizonlu iğnelerin 2-3 hafta faydası oluyor sonra yüzüm gözüm kıpkırmızı kabarıp şişiyor. vucudumda dayanilmaz kasintilar.iki aydır saracoglunun bitki kürlerini kullanıyorum.oda hiç fayda etmedi.siz bitkisel bi ilaçtan bahsetmissiniz.yardimci olursanız çoookkkk sevinirim çokluk.cunku bu öyle bi illetki sadece çeken anlar .diğerleri ne varki Allah başka dert vermesin diyorlar. tabiki öyle ama.bunun hayatımızı nasil katlettiğini bilmiyorlar.surekli 24 saat uyku halindeyim ilaçlar yüzünden üstelikte ne kadınıma nede alarjime iyi geliyorlar

Allah şifa versin inşallah Benim ürtikerimi enginar suyu geçirdi. Prof dahil 5 doktor gezdim antihistaminik verip yolladılar. İlaç kullanmayı reddettim çünkü tedavi yok şikayeti baskılıyor sadece. Valla bi akrabamın şifacı bir hocası var ona sordurdum ben. Adamın söylediği tam olarak şu: bu bi karaciğer hastalığı. Aktarlarda bulunan enginar sularından içsin! Çokta inanmayarak denileni uyguladım her geçen gün lezyonlarım azaldı inanın. 1 su bardağının çeyreği kadar enginar suyunu normal suyuyla karıştırıp için hergün. 1 çay kaşığı karbonatla hazırlanmış karbonatlı suyu da tavsiye ediyorum. İnşallah faydasını görürsünüz. Ben 1 buçuk ayda tamamen iyileşmiştim

6 aydır çekiyorum bu hastalığı ve çok zor kötü bir şekilde atlatıyorum lütfen söyler misiniz nasıl kurtuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…