tesekkür ederim cevap verdigin icin,bende alerjiyle 8 yasımdan beri ugrasıyorum suan 35 yasındayım,atarax icince rahatlıyorum ama senelerce ası ve kortizonlu ilaclar kullandım 2 senedir cok rahattım ama 1 ay önce siddetlenerek tekrar basladı bilmiyorum ne olacak simdi yeni bir ilac verdiler fakat gözünün sisipte öyle dolasmak yada yuz,kulak yanması feci daha kötü durumları yasayanlar var Allah hepimize sifa versinEvet malesef tekrarlıyor. Stresten, üzüntüden ve aşırı heyecandan uzak durmalısın bir de çok yorgun ve uykusuz kalmamaya çalış. Ben acile ilk gittiğimde iğne vurdular. Ertesi gece tekrarladı ve yine iğne oldum sonrasında Atarax verildi hiç bir faydası da olmadı günlerce baygın Leyla gibi yattım ve sonrasında 8-10 iğneyi her gün vurdurdum ve ancak kendime geldim.
Ara ara tekrar kaşıntı oluyor ben de hemen sakinleşmeye ve dinlenmeye çalışıyorum. Yapacak bişey yok.
tesekkür ederim cevap verdigin icin,bende alerjiyle 8 yasımdan beri ugrasıyorum suan 35 yasındayım,atarax icince rahatlıyorum ama senelerce ası ve kortizonlu ilaclar kullandım 2 senedir cok rahattım ama 1 ay önce siddetlenerek tekrar basladı bilmiyorum ne olacak simdi yeni bir ilac verdiler fakat gözünün sisipte öyle dolasmak yada yuz,kulak yanması feci daha kötü durumları yasayanlar var Allah hepimize sifa versin
bebeğe bir zararı yok ben sordum doktorlara..ve sana inşallah çok iyi gelecek bir öneride bulunacağım.her gece yatmadan bir saat önce saf zeytin yağlı sabunla yıkan.(kese,duş jelleri,diğer sabunlar,lif bunları kaldırmalısın hayatından.)sonra güzelce durulanıp peynir suyu ile duş al.üzerinde kurusun iyice peynir suyu sonra öylece giyin.dilerim bana dua edeceğin sonuçla sevinirsin ama uzun bir süre devam etmelisin.peynir suyunun yoğunluğu ne kadar katıysa okadar iyi.peynircilerden bulabilirsin.ya da köyden doğal bir şekilde temin edebilirsin.
Merhabalar kurtulmanıza çok sevndim szden okudum br arkadaş dha yazmıştı, bnde enginar suyu aldım inş şifa olur , siz ne kadar süre kullandınız da kurtuldunuz günde br defa mı içtnz ?Aktarlarda satılan enginar suyuyla şifa buldum arkadaşlar, her yere yazıyorum belki birine faydası dokunur diye! Günde 3 4 çorba kaşığı enginar suyunu 1 bardak suya karıştırıp içtim ve çok şükür tamamen kurtuldum
Kusura bakmayın yeni gördüm, aktif kullanmıyorum evet günde 1 sefer suya karıştırıp içtim gün be gün lezyonlarım azaldı 1buçuk ay sonunda da tamamen kurtuldum ben Allaha şükür. Yaşamayan bilemez Allah şifa versinMerhabalar kurtulmanıza çok sevndim szden okudum br arkadaş dha yazmıştı, bnde enginar suyu aldım inş şifa olur , siz ne kadar süre kullandınız da kurtuldunuz günde br defa mı içtnz ?
Olsun hiç önemli değil ,mesajımı görünce geri döndünüz teşekkür ederim.Benm de şuan ara ara çıkmakta ellerim kaşınıyor tek tük çkıyor baya azaldı ama enginar suyuna baya ara verdm tekrr düzenli şeklde kullanmam gerekiyor...inanın kurtulmanıza çok sevindim çeken bilir, kaşıntının ve o kırmızılıkları görmenin ne kadar sinir bozucu olduğunu ve zor olduğunu yaşayan bilir.Kusura bakmayın yeni gördüm, aktif kullanmıyorum evet günde 1 sefer suya karıştırıp içtim gün be gün lezyonlarım azaldı 1buçuk ay sonunda da tamamen kurtuldum ben Allaha şükür. Yaşamayan bilemez Allah şifa versin
Benim tüm vücudumda oluyordu inanın geceleri uyku nedir unutmuştum günde 1 çay kaşığı karbonatla hazırlanmış suya enginar suyumuda katıp öyle içiyorum çok şükür bu sıcaklarda bile sıkıntım kalmadı, Allah sizede yaşayan herkesede şifalar versinOlsun hiç önemli değil ,mesajımı görünce geri döndünüz teşekkür ederim.Benm de şuan ara ara çıkmakta ellerim kaşınıyor tek tük çkıyor baya azaldı ama enginar suyuna baya ara verdm tekrr düzenli şeklde kullanmam gerekiyor...inanın kurtulmanıza çok sevindim çeken bilir, kaşıntının ve o kırmızılıkları görmenin ne kadar sinir bozucu olduğunu ve zor olduğunu yaşayan bilir.
Şuan kortizon kullanıyorum bakalım ne olucak umarım benmde kısa sürede geçerAllah hepimize şifa versin.
Amin inşallahBenim tüm vücudumda oluyordu inanın geceleri uyku nedir unutmuştum günde 1 çay kaşığı karbonatla hazırlanmış suya enginar suyumuda katıp öyle içiyorum çok şükür bu sıcaklarda bile sıkıntım kalmadı, Allah sizede yaşayan herkesede şifalar versin❤
merhabalar.bende iki yıldır ürtiker sıkıntısı yaşiýorum.kullanmadigim alerji ve antihistaminik ilaci kalmadı.kullanmadigim iğnede kalmadi.yine bi kortizonlu iğnelerin 2-3 hafta faydası oluyor sonra yüzüm gözüm kıpkırmızı kabarıp şişiyor. vucudumda dayanilmaz kasintilar.iki aydır saracoglunun bitki kürlerini kullanıyorum.oda hiç fayda etmedi.siz bitkisel bi ilaçtan bahsetmissiniz.yardimci olursanız çoookkkk sevinirim çokluk.cunku bu öyle bi illetki sadece çeken anlar .diğerleri ne varki Allah başka dert vermesin diyorlar. tabiki öyle ama.bunun hayatımızı nasil katlettiğini bilmiyorlar.surekli 24 saat uyku halindeyim ilaçlar yüzünden üstelikte ne kadınıma nede alarjime iyi geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?