• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik ishal

Purelife35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba
Kuzenim 6 yaşında doğduğundan beri ishali hiç geçmedi çocuğu bu durumda olan var mı çölyak vs bütün tahlilleri yapıldı temiz çıktı ama ishali hiç ama hiç geçmiyor

Tahlil sonuclarinizi da yaniniza alip fonksiyonel tip doktoruna goturun. Yasi kucuk oldugu icin besin hassasiyeti varsa testlerde cikmiyor olabilir. Sibo ya da ibs gibi bir rahatsizligi olabilir, doktorlar teshis edememis olabilir, bu hastaliklar uzun yillar cektikten sonra teshis ediliyor malesef. Fonksiyonel tip doktorlari her ihtimali degerlendirir, beslenmeyi duzenler. O bolumden o bolume kosturma derdiniz olmaz.

Merhaba benim kizim bundan 4/5 ay önce inshal oldu kalın barsakta enfeskion vardi tedavi edilemez kalin barsakta olan fiça gibi diyetim onu onlar kapanmiş lti doktor kediliginden gecmesini bekleyecegiz dedi nekadar surer ddiye sordugumda belli olmaz dedi belki 1 ay belki 1 yil belki 30 sene kronik olduncs yapilacak birsey olmuyor malesef allah sukur bizimkisi 2 ay icinde gecti ama sizinki baya olmus insallah gecer sut urunleri vermeyin bana doktorum onu soylemisti yemesine icmesine cok dikat edilmeli

Belki birilerine de faydası olur diye yazıyorum kuzenimde fruktoz intoleransı çıktı meğerse fruktoz yüzünden sürekli ishalmiş

Belki birilerine de faydası olur diye yazıyorum kuzenimde fruktoz intoleransı çıktı meğerse fruktoz yüzünden sürekli ishalmiş
Çok geçmiş olsun. Acaba nasıl bir yol izlediler . Düzelme oldu mu , diyet yaptılar mı. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Benim kızımda da çıktı 3 yaşında . Diyete başladık 2 haftadır . Karaciğer yağlanması büyümesi var bizde . Hastalık çok bilinmiyor , tek çözüm diyet dedi tüm meyveler ve çoğu sebzeyi , kurubakliyatı kestik. Zor bir süreç rabbim şifa versin herkese inşallah.

Back
X