• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik depresyon?

cekilingeckaldm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
76
47
88
eskişehir
Kronik depresyon hastası olduğumdan şüpheleniyorum. Hiçbirşey yapmak istemiyorum, düzenli bir işi yönetemiyorum, dikkatimi veremiyorum, unutkanlık çok fazla, insanlarla iletişimim minimum düzeyde, uzun bir süredir hiç coşkulu bir ruh halinde olmadım. Doktora gidip ilaç almak da istemiyorum. Vitaminlere başladım ama bunun dışında ne yapmam gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim.

Her zamankinden farklı bişeyler yap, mesela? Eğlenceli bi müzik açıp çılgınlar gibi dans etmeye çalış kendini zorla, yada güneşli bi sabah çık, kâh yürü kâh koş. Emin ol bunlar enerjini yerine getirecektir.

yürüyüş ve koşu yapabilirm haklısın .
Her gün duş alıp üzerinde ki negatif enerjiyi atabilirsin. Duş alırken sana huzur verecek müzikler dinleyebilirsin, çok iyi gelecek inan. Bi çocuğu mutlu et, hoşuna gidecek bi hediye ver, o çocuğun gözünde ki mutluluk seni de çok mutlu edeceğine inan. Bunlar maliyet isteyen şeyler değil. Takviyeler vitaminler elbette olmalı fakat hiç biri bu saydiklarimin vereceği huzuru sana veremez. Dini görüşünü bilmiyorum ama bol bol dua oku inşirah süresini yada aç netten sesli dinle nasıl ferahlatacak bak gör. Sadece 1 hafta bu saydıklarımı kendin için istikrarla yapmaya çalış ve farkı gör. Sadece bi hareketine bakiyo ya Allah de ve hızla yapmak istediklerini yap. Bu duruma teslim olma.

Ben de aynıyım hiçbir şey yapmak istemiyorum zevk almıyorum ot gibiyim aynı monoton rutin bir hayat

Back