• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kronik depresyon yaşayanlar var mı arkadaşlar?

Merhaba, umarım en kısa zamanda ruhunuzu tamir edersiniz. Ruhun tamiri, iyileşmesi çok zor oluyor. Benimde inişlerim, çıkışlarım çok oluyor. Konsantrasyon, odaklanma problemleri, telefonları açmama isteği gibi ve kaygılar.. aşırı rahatsız ediyor beni de. Siz tam olarak depresyonda olduğunuzu nasıl anladınız? Neler yaşadınız? Sakıncası yok ise bahsedebilir misiniz biraz?
bana kayınbiraderim sen kendi suratına bak kqardeşimin suratına bak diye şaka yaptı o gunden sonra depresyona girdim.hep ben çirkin miyim diye kendimi yedim. depresyona döndü kaygı depresyon derken seneler böyle geçti.ilaç kullanıca hafifledi kendi duygularım sandım hep meger depresyonmuş

Merhaba, umarım en kısa zamanda ruhunuzu tamir edersiniz. Ruhun tamiri, iyileşmesi çok zor oluyor. Benimde inişlerim, çıkışlarım çok oluyor. Konsantrasyon, odaklanma problemleri, telefonları açmama isteği gibi ve kaygılar.. aşırı rahatsız ediyor beni de. Siz tam olarak depresyonda olduğunuzu nasıl anladınız? Neler yaşadınız? Sakıncası yok ise bahsedebilir misiniz biraz?
amin canım allah yardım ediyor allaha şükürler olsun rabbim bizi kendi halimize bırakmasın

şifa diliyorum size. doktorunuza güvenin, bir kaç yorumla tedavim işe yaramamış ondan böyle oldum diye düşünmeyin, burada kendi terübelerimizden yola çıkıp yorum yapıyoruz haliyle, doktorunuz hem ilmi olarak biliyor hem de hastalarının tecrübelerini biliyor. hem ilaç tedavisi hem terapi ile yaşam konforunuz artacaktır. etikete takılmayın, kronik kelimesi sizi ürkütmüş bu endişenizi psikologunuzla paylaştınız mı?

Back