Arkadaşlar, yarın eşimle kromozom anomalisi ve pıhtılaşma testi için kan vermeye gidicez.
Merak ettiğim acaba aç karnına mı gitmek gerekiyor, bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim...
siz nerde verceniz bu tahlilleri ben kocaeli üniversitesinde verdim yani umut tepede diger şehirlerdende gelip bu tahlilleri verenler varda ondan sordum
kromozom testi için ssk dışarıya sevk etti, diğer testi de sanırım pıhtılaşmayla ilgili...anti kardiyolipin antikorları IgG ve IgM testin adı..
bunu anladığım kadarıyla ssk karşılamıyor. Yarın özel bi laboratuvara yaptırıcam
siz nerde verceniz bu tahlilleri ben kocaeli üniversitesinde verdim yani umut tepede diger şehirlerdende gelip bu tahlilleri verenler varda ondan sordum
Merhaba, yeni bir düşük yaptım ben de bu testleri yaptırmak istiyorum. Kocaelindeyim. Üniversite hastanesinde pıhtılaşma ve kromozom testleri için hangi bölüme gitmem gerekiyor?
Merhaba, yeni bir düşük yaptım ben de bu testleri yaptırmak istiyorum. Kocaelindeyim. Üniversite hastanesinde pıhtılaşma ve kromozom testleri için hangi bölüme gitmem gerekiyor?