kromozom ve pıhtılaşma testi için...acil...

kardelenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
424
19
118
Arkadaşlar, yarın eşimle kromozom anomalisi ve pıhtılaşma testi için kan vermeye gidicez.
Merak ettiğim acaba aç karnına mı gitmek gerekiyor, bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim...

tok karnına veriyosun bende vermiştim sonra bende pıhtılaşma cıktı hamile kaldımmı hergün igne vurulcam

saol canım ilgine..
ben daha testleri yaptırmadan 3. gebeliğimde fragmin iğne kullanmıştım her gün
ama o da düştü ne yazıkki..

geçmiş olsun benim üçüncü gebeligim kürtajla sonlandırıldı bebegin kalbi durmuştu

perşembe gün ben de kromozom testi yaptıracam doktorum tok olmam gerektiğini söyledi sonuç kaç günde çıkıyo bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

perşembe gün ben de kromozom testi yaptıracam doktorum tok olmam gerektiğini söyledi sonuç kaç günde çıkıyo bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

gecmis olsun.Benim sonucum bir ayda cikmisti ben istanbul capa cip fakultesinde yaptirmistim.Insallah hayirli haberler alirsiniz.

kromozom testlerini bugün yaptırdık, sonuçların 3 haftada çıkacağını söylediler. pıhtılaşma testlerini malesef yaptıramadım.

siz nerde verceniz bu tahlilleri ben kocaeli üniversitesinde verdim yani umut tepede diger şehirlerdende gelip bu tahlilleri verenler varda ondan sordum

kromozom testi için ssk dışarıya sevk etti, diğer testi de sanırım pıhtılaşmayla ilgili...anti kardiyolipin antikorları IgG ve IgM testin adı..
bunu anladığım kadarıyla ssk karşılamıyor. Yarın özel bi laboratuvara yaptırıcam

siz nerde verceniz bu tahlilleri ben kocaeli üniversitesinde verdim yani umut tepede diger şehirlerdende gelip bu tahlilleri verenler varda ondan sordum
Merhaba, yeni bir düşük yaptım ben de bu testleri yaptırmak istiyorum. Kocaelindeyim. Üniversite hastanesinde pıhtılaşma ve kromozom testleri için hangi bölüme gitmem gerekiyor?

Back