- 2 Ağustos 2007
- 826
- 6
-
- Konu Sahibi almagester06
veritanın 126 numaralı rujunu kullanıyorum
herkes beğeniyor rengini...açık kırmızı değil koyu mat bir kırmızı bordoya kaçıyor aslında ama okadar koyu değil...
bir kozmetikçide testırını dene beğenirsen al istersen..
rica ederim canım yerimseniben cizgimden çıkartmayın beni sana da geldimi? kızlar bide panace81 yazın youtube o kızda süper göz makyajı yapıyor. ben bakıyorum yaparken:dance:
merhaba lütfen banada atarmısınız tşk
ingilizcem yok bu siteleri kullanamıyorum türkçesi varmı bu sitelerin tşk
tatlım takma zaten nireyna da yabancı pek bilmiyor ingilizce. eve pearl ve panace81 i bende pek anlamıyorum. ama alttaki yorumları okudum ben. sen sadece izle şimdilik. bide verdiğim linkin üst tarafında search kısmı var oraya panace81 yada eve pearl yazarsan videolar çıkar. yien takılırsan ben yardımcı olurum. sen boşvr zaten çoğumuz anlamıyoruz sadece izliyoruz :teytey::1hug:
bendemi böyle videolar çekip koysam =)
kızlar sizde yapabilirsnz çok eğlenceli ben deneye yanıla öğrenmiştm...
kırmızı ruj maalesef bana hiç mi hiç gitmez.... çok severim. beğenerek alırım. ve evde bie kere sürerim ve anında çıkarım, diğer rujumu sürerim ve kırmızı ruj , arkadaşlarıma doğru yola çıkar...
yok canım. gerçekten yakışmıyor. düşün parfümeriler de denediğim de bile , hani kızlar ürünleri satmak için ne kadar yakışmasa da , ay çok güzel oldu derler ya. inan, bu kızlar bile ben sürdüğümde görüntüyü görüp dayanamayıp, doğru olmadı, size gitmedi demek zorunda hissediyorlar... anlayacağın o kadar şanssızım. ve dudaklarım da dolgun aslında renk ten belki..
beyaz canım. saçım platin. ama şu anda biraz yanığım.profilimde resmim var ama tam önden değil.