• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Krklk, sivilce, leke peeling....

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

arztez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.177
7
0
Antalya
PEELING
temızleme için,1 salatalık 1 su bardagı süt.salatalıgı rendele,sutle kaynat.süz hergun kullan...
KIRIŞIKLIK
yarım lt ılık su,1 tatlı kasıgı karbonat karıştır.pamukla uygula(kompres yaparak)

BANYO ÖNCESI VUCUT PEELINGI
yogurdu 2 yemek kasıgı tuzla tuzla karıştır.duş öncesı vucuda sür.

YÜZ İÇİN PEELING
zeytınyagı,seker,ve lımon suyu karıştır.yüze uygula.ılık suyla temızle

NEMLENDİRİCİ
1 cay kasıgı lımon suyu 1 yemek kasıgı yogurt karıştır yüze sür.ılık suda bekletılen pamukla temızle

SİVİLCE İZLERİ
1 corba kasıgı pudra,1 cay kasıgı kabarrtma tozu,limonsuyu,tatlı badem yagı karıştır sur.15 dk beklet ovarak cıkar.dısarıda 20 faktorlu spf kullan

kuşum onu bunu boşver avatara gel.... :delphin:
benimde buna benzer bi düğün resmim var öle ama bizimki daha smimi öpüşürken :aşığım: sizde çok güzel çıkmışsınız canooom paylaşamın için teşekkürler

SİVİLCE VE LEKE İÇİN
maydonozları iyce ez,içine 3-4 damla lımon sık,yuze sur haftada 2 kez yap

zeytin yağı ve tuzu avuçlarına dök ve yüzüne masaj yap ne siyah noktan kalsın ne de yüzünde pürüz...
yüzün yumşacık olsun

canım zeytınyagıyla ılgılı tarıfın yaglı cıltler için olmaz daha cok yaglanır ve sıvılcelere neden olur.

bende yüzüm için
1 tatlı kasığı yoğurt
1 tatlı kasığı un
ve 1 tatlı kasığı gül suyu hepsini birbirine karıstırıp yüzüme uyguluyorum 45 dk bekletip yüzümü yıkıyorum haftada bir kere bu maskeyi tekrarlıyorum gözeneklerin kücülmesinde büyük etkısı var

Back
X