• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

cz0y5.jpg

cz0z6.jpg

Az Önce The Yellow Handkerchief/ Sarı Mendil filmini izledim ve şunu diyebilirim ki şimdiye kadar gördüğüm Kristen filmlerini 2'ye ayırabilirim. 1. ciddi anlamda kaliteli ve özgün işler. 2. para kazanmak için yapılmış beş kuruş etmez gişe filmleri. ben bu 2. kategoriyi izlemeye pek tahammül gösteremiyorum ama 1. kategoride ki filmler gerçekten çok iyi ve sağlam işler. Arada kalmışlar çıkarsa yazarım :) film izlemeyi çok severim bu yüzden izlemediğim diğer filmlerini de izleyeceğim Kristen'ın.

Sarı mendil bir yol hikayesi, naif ama dokunaklı... yol filmi sevelere özellikle tavsiye.

cz4sh.jpg

"Alabildiğine cesur biri ve elime geçen her fırsatta onu savunuyorum, basına karşı kaba davrandığını söyleyen veya onu bu gibi şeylerle suçlayan insanlara diyorum ki bir rahat nefes almasına izin verin, olur mu? O gözü pek bir kadın. Genç, zeki, harikulâde, yetenekli, dikkatli biri. Biliyor musunuz? Bırakın kendi ne anlatmak istiyorsa onu anlatsın, neden buna izin vermiyorsunuz? Yapmayın, yani sadece büyük bir film yaptı diye ona zincire vurmayın."

William Hurt

cz4wm.jpg

hadi ya :)) torrentten indirseydin keşke böyle tek tek partlarla uğraşmana gerek kalmazdı hemde çok çabuk iniyor. istersen uTorrent programını kur ben sana filmin linkini atayım.

bu arada ne düşünüyorsun filmin izlediğin yere olan kısmından . İyimi sence Kristen'ın performansı?

Baktım yine... Son part hata vermeye devam ediyor. :S Konusu için lafım yok. Gayet başarılı... Yalnız ben filmi bu kız için izlemezdim. Diğer oyuncuların performansı daha iyi... Yani şunu söyleyebilirim. Filmi diğer iki oyuncu izlettirdi bana... Bence bu kızın oyunculukta baya yolkat etmesi gerekiyor. Tabi böyle bi rolü oynayacak kadar cesur olması güzel... En azından saçma vampir filmleriyle kendini tekrarlamamış.

Tabiki de diğer oyuncular çok başarılı isimler. Ben Kristen filmlerine göz atarken keşfettim filmi ve sadece o var diye izlemedim Mesela ben alacakaranlık filmlerini ve son filmi pamuk prensesi de izlemedim. sadece bir göz atmıştım. sevmedim.
Oyunculuğu bana inandırıcı geldi ama diğer fimlerini de izleyince hep aynı yüz mimiklerini kullanıyor bence de epey yol katetmesi gerekiyor dünkü izlediğim filminden de anladığım kadarıyla.
bu arada into the wild filmini de kesinlikle tavsiye ederim. Kristen'ı henüz tanımıyorken izlemiştim ve şunuda söylemiştim hatırlıyorum. "kız çok güzelmiş" :))) bunun dışında film gerçek hikayeden ve çok etkileyici. bu gece başka bir filmini daha izleyeceğim, tabi iyi olan kategoridekilerden.

Son düzenleme:
Dün gece "The Cake Eaters / Pasta Yiyenler" filmini izledim. Kristen özürlü bir kızı canlandırıyor ve ellerini saçına götürüp arkaya atmadan oynayabilmiş :) film çok kısa ,küçük bir kasabada yaşayan insanların ilişkilere dair hayatlarından anekdotlar gibi.

d0qyl.jpg

Back
X