• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

"Küçükken seni arada sırada erkek sandıkları doğru mu?

Kristen: Doğru. Üç erkek kardeşle birlikte büyüdüm, onların kıyafetlerini bile giymek zorunda kaldım. Hiçbir zaman kız gibi hissetmedim."

crd6s.jpg

Çok meleksi çıkmış yahu :1::31:

neyini beğeniyorsun,, hayransın deseler bişey sayamam. hatta sevgili olduğu kişiye üzülmüştüm. o çocuğa hayrandım da:) ama izledikçe çekiyor.. farklı bir görüntüsü var. bambaska bir havası çekiciliği var. ki bence bu güzellikten de önemlidir. bağımlılık yaratır. ki öyle de olmuş:) hakkında çok çapkın yazılan çocuk bu kız tarafından aldatıldııı tıpış tıpış da barıştı:)

adam suçlu ama kristen daha çocuk yaşta bence, bir haberde yönetmene fena aşık olduğu yazıyordu ama sanırım doğru değil çünkü robert'ı geri kazanmak için epey çaba sarf ediyor gibi.
Birde benim anlamadığım artık yönetmenler Kristen' e iş vermeyeceklermiş, bu ne kadar saçma bir şey, Robert aldatsa bu kadar olay olmazdı ne kadar büyüttüler anlamadım ki ben ,kız sürekli birileriyle fingirdeyen çapkın bi tip değil ki , evet hata yapmış kabul ediyor zaten. Robertla birlikte büyüdüler çok uzun zamandır beraberler.

Back
X