• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

cqxcb.jpg

son fotoğraflar, toparlayamamış sanırım hala... üzgün görünüyor. Bu arada Kristen çok mütevazi , diğer yaşıtları gibi giyinip süslenip ortalarda dolaşmak peşinde değil, her gün yeni bir kıyafet giyen yaşıtlarına inat o hep en sevdiklerini üzerinde taşıyor. güzel olma gibi bir kaygısı yok. belkide en çokta bu yüzden çok güzel ve karizmatik görünüyor.

cqxdk.jpg

cqxf4.jpg

cqxgs.jpg

Genelde profesyonel fotoğraf makineleri daha geniş gösteriyor insanı , kristen prof. makineyle böyleyse normalde ne kadar incedir hayal bile edemiyorum :)

cqxr7.jpg

cqxt0.jpg

"Yüzüme sokulan kameralar ve araya giren garip sorular ya da insanların tepki çekmek için birbirlerini ezmeleri, çığlık atmaları ya da dalga geçmeleri işte bunlar sizin görmediğiniz kısımlar. Sizin tek gördüğünüz kamera ışıklarından sarhoş olmuş bir ünlü. " KS

crbvw.jpg

''Çok b.ktan yorumlar yapılacağını ve herkesin bana Alacakaranlık'a geri dönmelisin demek için beklediğini, bunun için can attıklarını düşünmüştüm ve kimse böyle birşey demedi. Bu film için çok çalıştım ve bu filmde çalışırken ölebilirdim. Bu yüzden, eğer kötü yorumlar alsaydım işimi bile bırakabilirdim.'' KS

vqr7gh.jpg

son fotoğraflar, toparlayamamış sanırım hala... üzgün görünüyor. Bu arada Kristen çok mütevazi , diğer yaşıtları gibi giyinip süslenip ortalarda dolaşmak peşinde değil, her gün yeni bir kıyafet giyen yaşıtlarına inat o hep en sevdiklerini üzerinde taşıyor. güzel olma gibi bir kaygısı yok. belkide en çokta bu yüzden çok güzel ve karizmatik görünüyor.

cqxdk.jpg

cqxf4.jpg

cqxgs.jpg

Papuçlarına bayıldım.:52::52::52::1:

"İnsanlar her zaman bitkin olduğumu söylüyor. Bu benim bitkinliğimle alakalı değil, insanların bana bağırmasıyla alakalı... Gerçekten bazen kendimi ağlamaktan alıkoymam gerekiyor... Bu sana ulaşan enerjiye karşı fiziksel bir tepki. " KS

crc4f.jpg

''Kendimi koruyorum ve bu büyük olasılıkla insanların benim asla gülümsemediğime dair olan düşüncelerini devam ettiriyor. Bazen ayaklarımı da sallıyorum bu yüzden insanlar hiçbir zaman rahat olmadığımı düşünüyorlar.'' KS

crc54.jpg

"Sahneye çıkıp bir ödül kabul ettiğimde komik olduğumu düşünüyorum, benim sinirli, rahatsız, tuhaf olduğumu düşünüyorlar -ve evet öyleyim- ama bunlar onlar için kötü laflar."

15z1h5e.jpg

çok güzel bir fotoğraf

crcbv.png

bence kristen alacakaranlık serisinde oynamaktan pek mutlu değil, sadece para kazanmak adına seçtiği bir iş oysa o tam 'festival filmlerinin' oyuncusu.

Alacakaranlıkla ilgili şunları söylemiş:

"“Alacakaranlık’ın senaryosunu okuduğumda başka bir filmde çalışıyordum. Kitabı okumadan önce senaryoyu okudum hatta oyuncu seçimleri sırasında bile daha kitabı okumamıştım. Tabiki 3 yıl içinde dört kitabı da didik didik edip okudum ama bu işe başlarken Alacakaranlık’ın büyük bir hadise olduğunu bilmiyordum.” KS"

Back
X