• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

:44: Açıkçası bu kızı pek takip etmiyorun. Alacakaranlığı ise bi 15 -20 dakika falan izlemişimdir. Filmde sıradan bi kız gibi... Yani diğerlerinden ayıran bi özelliği yok gibiydi.... Ta ki paylaştığın fotoğraflara bakıp ve ona ait sözleri okuyana kadar. Şunu söyleyebilirim. Bu kız cool ve diğerlerinden farklı...

evet kesinlikle diğerlerinden çok farklı.
hiç bir zaman ünlü olmaya alışamamış gibi görünüyor. acayip heyecanlı ve utangaç . kendini beğenmiş bir tip değil ,farklı ve asi ruhlu :) en azından benim gördüğüm kristen bu.

crcnu.jpg

bildiğim kadarıyla hayır barışmadılar, barışmazlarda sanıyorum

hımmm ben number one tv de hanı altta magazin haberleri geciyoya orda kristen robert ı aramış son birkez konuşalım dıye ıkna edıp sorada barıstılar dıye yazmıstıda haber dogrumu acaba dıe merak edıp sordum:51::51::51::51::51::51::51::34::34::34::34::34:

"Çanta taşımaya başladım ve hatta artık ruj bile sürüyorum. Çok olgunum değil mi?"

"Daha önce hiç parfüm kullanmamıştım."

"Balenciaga adını aklımda tutabildiğim ve 'Ah, bunu seviyorum,' dediğim ilk moda markasıydı."

crcxq.jpg

"Annem ve babam gerçekten harikalar. Bana her zaman nasıl hissetmem gerektiği konusunda akıl verdiler. Yani demek istediğim 'hissetmen gereken' diye bir şey yok. Ana fikir de buydu zaten: 'Her zaman kendin ol, yavrum.'" -Kristen

crczb.jpg

"Favori parçalarım genellikle ikinci elden aldığım şeyler. Başka insanlar yırtıkları olan bir tişörtü çöpe atabilir ama bana göre işte tam da o zaman güzel bir hale geliyorlar."

crd1j.jpg

"Küçükken seni arada sırada erkek sandıkları doğru mu?

Kristen: Doğru. Üç erkek kardeşle birlikte büyüdüm, onların kıyafetlerini bile giymek zorunda kaldım. Hiçbir zaman kız gibi hissetmedim."

crd6s.jpg

"Bugün Hollywood'un en güzel kadın oyuncularından birisin. Güzellik önemli bir şey... ki bu, her ne kadar iyi bir kalbe sahip değilsen hiçbir şeye değmez.

Kristen: Güzelliği en başta nefesimi kesen birçok insanla tanıştım bile. Ama onlarla beş dakika konuştuktan sonra içlerinin ne kadar kötü olduğunu anlıyorsun."

crd8c.jpg

"Bir gün vücudundan rahatsız olduğun zaman estetik ameliyat olur musun?

Kristen: Asla! Anestezi etkisinden kurtulup da kendime benzemeyen bir şekilde uyanmanın düşüncesi bile titretiyor beni."

crd9y.jpg

"Geleneksel güzellik anlayışlarına uymak için belli bir şekilde görünmek zorunda olmak bence çok komik bir durum," diyor ve gülüyor, "Saçlarım uzadı ve bu yüzden dağınık duruyorlar, bunu kabul ediyorum." Kristen tıpkı bir denizci gibi ağzına gelen küfürü etmekten çekinmiyor ve sezgileri de çok kuvvetli. Rob onun için "O çok özel, benzersiz bir insan," diyor, "İnsan, Kristen gibi biriyle çok sık karşılaşmıyor."

crdd9.jpg

"Ben neon renkli askısız bir bluz ya da pembe bir şeyler giyme meraklısı değilim."

crddn.jpg

"Genç yetişkinler isteyebileceğim en iyi fanlar. Çok cool ve dürüstler. Zihinleri henüz Hollywood'la ve onun güzellik standartlarıyla zehirlenmemiş. Önlerine sürülen sirki görmüyorlar, gerçek insanlar görmek istiyorlar... gerçek Kristen'ı."
- Kristen"

crdgj.jpg

"Glamour: Çalışmadığın zamanlarda takip ettiğin bir güzellik rutinin var mı?
Kristen: Çok fazla makyaj yapmıyorum. Sadece maskara ve sıfır fondöten. Eğer biraz daha makyaj yapmak istersem bir kalemle gözlerime rakun makyajı yapıyorum. Bu kadar."

crdns.jpg

Glamour: Yeni filmin 'Yolda'da saçların sarı. Bu senin için nasıl bir deneyimdi?
Kristen: Bütün vücudum bu değişikliği reddediyormuş gibi hissediyordum ama bu karakter için önemli bir olaydı. Tıpkı yeni bir aksan öğrenmek gibiydi!

kristen-stewart-on-the-road-marylou.jpg

"Mükemmel değilim ve insanlara da öyle düşündürmek istemiyorum. Eğer her zaman rol yapsaydım insanlar şöyle diyeceklerdi: Ne oyuncu ama, ne de yalancı! Beni yargılayan kişiler umurumda değil. Pamuk Prenses ve Avcı’da kırmızı halıda poz verdikten sonra hayranlara imza dağıtmadan önce topuklularımı çıkarıp spor ayakkabılarımı giydim. Bunu daha rahat olmak için yapmadım, beni görmek için orada bekleyen genç kızlarla aynı boyda olmak için yaptım. Kimseden üstün görünmek istemiyorum. Topuklular fotoğraflarda daha iyi görünüyor ama kimin umurunda."

crdsd.jpg

“Okuldan nefret ediyordum,” diyor tüyleri ürpererek. “On beş yaşımdan önceki resimlerime bir bak. Erkek gibiyim. Ağabeylerimin kıyafetlerini giyiyordum. O kadar önemsediğimden değil ama çekici kot pantolonları giyinmediğim için benimle dalga geçtiklerini hatırlıyorum. Aklımın ucundan bile geçmezdi. Spor kıyafetlerimi giyiniyordum. Benimle dalga geçişlerini önemsemiyor değildim. Beni gerçekten çok rahatsız etmişti. 6. sınıfta beden eğitimi dersinde bir kızın karşıma geçip şunları dediğini hatırlıyorum, ‘Aman Tanrım. Çok iğrenç. Bacaklarını tıraş etmemişsin!’”

Kstewartfans-Cannes-Premiere-59.jpg

Kristen’a Alacakaranlık’ın onun hayatını değiştirdiğini tam olarak ne zaman fark ettiğini sordum. “İsmimi Google’da arattığınızda karşınıza ilk çıkan şeylerden biri evimin önünde eski erkek arkadaşım ve köpeğimle oturmuş sigara içerkenki resmim. Bu resim film çıktığı gün çekildi. O zaman tam bir hiç kimseydim. Sadece bir çocuktum. Daha yeni 18 yaşıma girmiştim. Ama basında bu olay beni sanki suç işleyen, Vadi’de büyümüş tuhaf tuhaf davranan ve ot çeken bir aptal gibi gösterdi. Çok büyük bir olay. Bu olay günlük hayatımı aniden değiştirdi. Artık pijamalarımla dışarı çıkmıyorum.”

crdv1.jpg

"Küçükken Pamuk Prenses'in hayranı mıydın?

Kesinlikle hayır. Ormanın Kitabı ve Robin Hood'u severdim. Çok fazla masal okumadım. O yüzden bu dünya benim için yepyeni bir keşifti.

Yani hiçbir zaman bir prenses olma hayali kurmadın?

Çocukluk fotoğraflarımı görseydin bana bu soruyu sormazdın bile! (gülüyor) Prenseslerle işim olmazdı. Onlar sadece elbiseler giyer, saçlarını yaptırır...

...ve bir de yakışıklı Prens'i beklerler!

Erkekleri seviyorum! Ama hiçbir zaman her hafta başka bir oğlanla çıkan biri olmadım. Uzun bir süre boyunca aynı adama takılıp kalmıştım. Ben idealist ve romantik biriyim, bu neredeyse utanç verici."

6-The-fairest-of-them-all-seriously-I-dont-get-it.jpg

Back
X