Kristen Stewart

venuse katılıyorum çene yapısı hiç hoşuma gitmedi bebeksi yüzleri daha cok beğeniyorum :/ onun dışında kaşı gözü güzel burnu estetik gibime geldi yanılıyorda olabilirim :/

venuse katılıyorum çene yapısı hiç hoşuma gitmedi bebeksi yüzleri daha cok beğeniyorum :/ onun dışında kaşı gözü güzel burnu estetik gibime geldi yanılıyorda olabilirim :/

Yok burnunda estetik .Çocukluğunda da böyleymiş.
Neden estetik var dedin anlamadım .Muhteşem bir burnu yok çünkü :26:

Bu kız pamuk prensesli bir sinema filminde oynamıştı de mi..Gittim filmine ama adı aklıma gelmiyor şu an....

Burnundan aşağısı bana da güzel gelmedi...Çenesi biraz çıkık gibi....

İşte bu kız güzelliğiyle tarzıyla 10 numara . yüzümü ona çok benzetirler şanslıyım galiba
burda çok hoşş sıradışı bi güzellik

Eklentiler

• $1.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 156
Siyah saçın yakıştığı nadir yuzlerden biri ..
Hayır efendım sıyah herkese yakısmıyo, herkeste asil durmuyo.
Renkli goz bi' avantaj işte bu konuda.

Çocukluğundan beri sempati duyarım. Son dönemde çok iyi filmler çekti. Pamuk Prenses ve Avcı, On The Road, The Runaways. Seyreden var mı, bütün yorumları okumadım?

bu ciideen cok tattlı cok begeniorumm hele alacakaranlık serisine ayrı bi bayılıorumm :)))

ama bu aralar hollywoodda en korkulan ünlüymüşş :))) ablalarını tahtından etmi oynadıgı her filmde evli birileriyle ask yaşıo diee :))

Bu kız Bella Swan' ı canlandırırken çok güzel olmuş ya! Kahverengi gözler, saçlar çok tatlı bi hava vermiş, yani farklı bir güzel o haliyle. Kendi hali güzel tamam ama çok sıradan ilgimi çekmez yani dönüp bu kimmiş demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…