- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
arkadaki çocuk kristen'i fena kesmiş :))))
Yanagına dolgu yaptırsa ,daha hoş gorunebilir sanki ve çenesini törpületse.
Yanagına dolgu yaptırsa ,daha hoş gorunebilir sanki ve çenesini törpületse.
QUOTE]
Bence direk öldürsün kendini...
Aaaaaaaaaaaaa neden böyle söyledin şimdi :) çenesi kötü görünüyor ,bu bir gerçek .Bence direk öldürsün kendini...
yanakları dolgun olsa yüzü de uzun değil yuvarlak olsa ,o Kristen olmaz ki başka bir şeye benzer :) sanıyorum Kristen estetik yaptıracak son ünlü.
Meşhur olmak hayatını değiştirdi mi?
"Birisinin benim hakkımdaki fikrini bir tıkla sunması çok garip. Gerçekten tuhaf ve böyle bir şeye alışkın değilim." Kristen
Aaaaaaaaaaaaa neden böyle söyledin şimdi :) çenesi kötü görünüyor ,bu bir gerçek .
Hele de güldüğünde :)Çirkin kız demiyorum asla ,yaptırsa iyi olur diyorum sadece.
Orası hiç belli olmaz :) şu an karşı ama ilerde düşüncesi değişebilir .Yüzü uzun ,vallahi de bilhalide uzun :) ama güzel kız
Ya bu arada bu kız saçla makyajla fena değişiyor yani bambaşka biri oluyor ama dudakları onu ele veriyor. Dudakları olmasa tanıyamam.
Fotoğrafta öyle çıkmış ya, genelde bence çenesi güzel duruyor .hele ki profilden fotoğraflarında :))
Ama belli olmaz tabi ,yinede şu an görünen (bu konuda soruda sormuşlardı ona) karşıymış estetiğe.
Sen geçen sayfalarda yazmıştın ,okumuştum onu :) belli olmaz tabii .
Asıl önden fot.larda belli olur büyüklüğü :26: yandan pek anlaşılmaz .
Koyu renk saç çenesini daha vurgulamış ,haksız mıyım :) yabancı basında benim gibi düşünüyor .
koyu saçtan değilde bu modeldeki saçtan kaynaklanıyor. bu saçla bence de fotoğraflarda pek iyi görünmüyor, ztn hiç koymuyorum o halinden fotoğraflar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?