Kristen Stewart

yav nasıl cekıcı ve asi bir kız bu ya tarzı cok hosuma gıdıyor.Sureklı suslenıp komplekse gıren kadınlara bin basar hep doğal ama bıraz kılo alması lazım yanakları kuru akısmıyor dolgunlasınca guzellık gelıyor.

Welcome to the Rileys'i izledim kızlar. Eğer festival ve bağımsız filmleri seviyorsanız mutlaka ama mutlaka izleyin derim. Kristen mükemmel bir oyunculuk sergilemiş, film bitiminde insanda bir hüzün bırakıyor. çok sevdim ben. bu arada Kristen bu film için 4 hafta saçını yıkamamış :)))))

Sevgilisinden ayrılır saçlarını yıkamaz ,filmi için yıkamaz ...liste uzar gider.

Yahu anlamıyorum :/ 4 hafta yıkanmadan , insan nasıl durabilir Ben 1 gün bile dayanamıyorum .

Film için gerekliymiş ama. yani çaresiz bir stiriptizciyi canlandırıyor ve yaşadı yerde su sorunu var vs. :)
ama bence de pek yıkanmakla arası yok, bir de bende bazen saçlarım beslensin diye yağlandırırdım bir süre yıkamazdım ama dışarıda çıkmazdım o halde. Kristen bence anladığım kadarıyla o filmdeki karakter gibi , bataklığa batmış, ağzı bozuk ,asi kız rolünü kendisine çok yakıştırıyor. takılmıyorum ,güzel görünmeye takmıyorum mesajı veriyor. ama birde normalde galalara gittiğinde de saçında biryantin tarzı bir şeyler hep oluyor. eli sürekli saçlarında o saç yağlanmasında hangi saç yağlansın bide :))))

Film için bi stiriptiz bara gözlem yapmak ve bilgi almak için gittiğinde ,görüntüsü o kadar inandırıcıymış ki barın sahibi adam Kristen'e iş teklif etmiş :) uzun süre kızlarla konuşup onları anlamaya ve nasıl yaşadıklarını öğrenmeye çalışmış. filmden sonra bu tarz kızlar için bir sığınma evi açma girişiminde bulunmuş ama açtımı açmadı mı bilmiyorum.

Eminim stripizciler ondan çok daha fazla yıkanıyordur :) Hiçbir erkek leş gibi kokan ,yağlı kafa bir sevgili ya da stripizci istemez.Edward buna nasıl dayanmış bilemiyorum :)
Lisa o sürdüğü biryantine lafım yok :) tabii ki yağlanacak o yüzden şaçı ,fakat 4 haftadan bahsediyorsun ,şaka gibi

Bak mesela ben dün saçlarımı yıkamadım :/ bugün kendimi b.k gibi hissediyorum :)

Neyse filmi bir ara izleyeceğim ben de.

Son düzenleme:
Film için yıkanmamış yahu normalde 4 gün saçını yıkamadığı olmuyordur :))))) Robert şanslı adam ,bulmuş o tiple böyle kızı
neyse filmi tavsiye ederim yakın zamanda izle ki ,tazecik birlikte kritik yapalım :)

bide böyle ucuz yerlerde çalışan kızlar gerçekten çok pis oluyorlar bence. pahalı clubler farklı tabi.

bende saçımı yıkamazsam kendimi çok kötü hissediyorum, saç güzel olmayınca ne yapsam da iyi hissedemiyorum.

Filmin afişini beğendim. Farklı bi işe benziyor. Ben de izleyeceğim. :))

"Hep onun (Marylou) tüm bunları nasıl sindirebildiğini merak etmiştim. Nasıl o kadar derine batabilirsin? Kendinden nasıl bu kadar taviz verebilirsin? Onunla ilgili eşsiz bir şey keşfettim, insanların kusurlarını fark edebilme ve bunları görmezden gelme yeteneği. İnanılmaz bir şey. O harika bir kadınmış."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…