• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristal salon takımı...

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar çoğumuzun evinde bu kristal salon setlerinden vardır ben bunların gri sprey boyayla boyandığını duydum çok şık oluyormuş yapan varsa nasıl yaptığını yazarmı birde nasıl boya kullanıcam küllükleri birde şekerliği boyamayı düşünüyorum üstünede swaroski taşlar yapıştırıcam bu setler çok pahalı 200-300 milyon böylece kristallerimde değerlenmiş olucak

Slm benim gittiğim ahşap boyama kursunda yapılıyordu.Ahşap boyasıyla boyayabilirsin çok hoş oluyo metalik boyalardan alman lazım maliyetide oldukça iyi üzerinede vernik yaparsın süper olur.

Slm benim gittiğim ahşap boyama kursunda yapılıyordu.Ahşap boyasıyla boyayabilirsin çok hoş oluyo metalik boyalardan alman lazım maliyetide oldukça iyi üzerinede vernik yaparsın süper olur.

canım bugün kırtasiyede sprey boyalar vardı gri falan ama onlar simli değildirler dimi adam bunlarla sandalye bisiklet boyuyorlar falan dedi ben simli gri olsun istiyorum nasıl boya alıcam birde üstüne vernik şartmı

cottonheart arkadaşım eğer öğrenirsen nasıl yapılacağını bende merak ettim anlatırsın bizede:hulya:

kızlar bugün metalik gri sprey(5 tl) boya aldım nalburdan bir güzel uzaktan sıktım üstüne (ama sakın fazla yakın sıkmayın hemen damla damla akıyor şekli bozuluyor)
şimdi balkonda kurumasını bekliyorum boya hemen kuruyor üsütne gri sim serptim ama yapışmadı bende şimdi sprey vernik bakıcam varsa kuruyunca üsütne sıkıp simleri dökücem daha şıkır şıkır olucak ne kadarda değiştiler bir kutu boyayla 2 küllük bir şekerlik 2 tanede cam mumluk boyadım mumluklarım kuruyunca ağız kısmınada gri simli kurdele bağlıcam mumluklar içinde önceden içi kum dolu şişeleri boşalttım çok şık oldu

bitince koyucam canım şimdi sadece sprey boyalılar pek birşeye benzemiyorlar verrnik alayım yine anlatırım düğünümüz var(kaynımın) o yüzden işlerden zaman kalmıyor önümüzdeki hafta yapıcam devamını inşallah anlatırım yine resimli

eline sağlık inşallah paylaşırsın görürüz , ben de annemin kristallerini beyaz ahşap boyayla boyayıp üzerine altın rengini süngerle sürdüm üstüne parlaklık versin diye, üstüne düz takı için parlak boncuklar oluyor onlardan yapıştırdım güzel durdu onu da deneyebilirsin daha şıkır şıkır olmasını istiyorsan

bakın fotoları ekliyorum sprey vernikte aldım sıkıp sıkıp üzerine simleri döktüm sonra yine vernik sıktım simler düşmesin diye daha taşlar falan yapıştırıcam eksikler var

Eklentiler

• $Görünt100.webp
    $Görünt100.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $Görünt105.webp
    $Görünt105.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $Görünt121.webp
    $Görünt121.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 80
böyle bi güsel canım bide aralarına taşları koydugunda harikas olurlar savarovski taşları önerebilirim kullanan arkadaşlarda hoş durmuş.

altın sarısı olsada üzerini savarovskiyle süslesek daha güzel olur gibime geldi.

bence ayrıca boyadıktan sonra bazı yerlerine sim atabilirizz daha güzel görünürr bencee

benimde var ama ben beğenmedim bu grili olanları ya soluk duruyor sanki acaba başka rengi varmı? bu boyaların aman en iyisi hiç bozmamak ama farklı bir fikir tabi

inanın taş alıp yapıştıramadım zaten yapıştırsamda sanırım fotoda belli olmıcak bu boyaların betaz ve siyahı var ama onlarda kristallere ve salonuma uymuyor

Back
X