Yaaa .Benim çok ilginç ama doğal siklusla denenirken kist oldu çünkü stres yapılıyor yumurta ne zaman çatlayacak vs diye ve yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü.. 3 aydır kistlerle uğraşıyorum transferim iptal oluyor
Valla belki de çok nadir geliyordur ama benim başıma geldiYaaa .
İlaç vs. Çok kullanılmıyormus sanırım doğal siklusta ilginç gerçekten kendiliğinden oluşması.
Bende doğal siklusta kist olmaz diye düşünüyordum
Bazen streste herşeyi etkileyebiliyor malesef .
Doğal siklusta uzun bir süreç oluyor sanırım ilaçlı transfere göre.
Yok canım öyle düşünme bana çok ağır geliyor ilaçlar.Valla belki de çok nadir geliyordur ama benim başıma geldikistler yüzünden adet olamadım adet olmayınca sonraki siklusta yine yumurtam çatlamadı doktor artık ilaçlı yapacağım dedi. Evet hiç ilaç yok orası mükemmeldi adetin 9.gününden itibaren kan veriyorsun her gün gitmen gerekiyor onun dışında beklemek zor. İlaçlıda belli aşağı yukarı. Ama ilacında kist yaptığını duyunca bi panikledim şimdi tam kurtuldum derken bi daha mı yaa
Valla canım gerçekten erkek infertilitesi ile uğraşırken bi de kendimizde bişey çıkınca devreler yanıyor. Bakalım canım ilaçlı ilk defa transfer olucam. Benim ilk denemem doğal transferdi ama olmadı. İlk deneme hemen yumurtam çatlamıştı çok kolay bi transferdi yine öyle olacak sandım işte her ay değişik şeyler yaşıyoruz vücudumuzda.Yok canım öyle düşünme bana çok ağır geliyor ilaçlar.
Ve benim transferden sonraki ay yani olumsuz olduktan sonra kist oluyor .
Transfer olduğumuz ay yumurtanın çatlamasını onledigimiz için bir sonraki ay kist oluyor büyük ihtimal.
Transferim hiç iptal olmadı benim .transfer yapıyorlar çünkü transfer yaparken kist olmuyor sonraki ay oluyor .
Hepimizin vücudu farklı tepki gösteriyor.
Bende durum bu
Çoğu bayanda olmuyor bazılarında oluyor .
Bi şey sorucam canım adetin 2.günü estrofeme başlıyoruz demi? Kaç gün kullanıp transfer oluyoruz pekiYok canım öyle düşünme bana çok ağır geliyor ilaçlar.
Ve benim transferden sonraki ay yani olumsuz olduktan sonra kist oluyor .
Transfer olduğumuz ay yumurtanın çatlamasını onledigimiz için bir sonraki ay kist oluyor büyük ihtimal.
Transferim hiç iptal olmadı benim .transfer yapıyorlar çünkü transfer yaparken kist olmuyor sonraki ay oluyor .
Hepimizin vücudu farklı tepki gösteriyor.
Bende durum bu
Çoğu bayanda olmuyor bazılarında oluyor .
2. Veya 3. Günü başlıyorsun .Bi şey sorucam canım adetin 2.günü estrofeme başlıyoruz demi? Kaç gün kullanıp transfer oluyoruz peki
İnşallah canım benim hepimiz iyi sonuçlar alalım çok istiyorum2. Veya 3. Günü başlıyorsun .
Rahmin kalinlasmasina göre doktor transfer yapıyor mesela benim 14-15. Gün falan transferim olmuştu.
Benim rahim 12 mm gecmişti. son kontrolümde 12 mm di 4 gün sonrasında transfer olmuştum .
Minimum 8 mm de doktor transfer yapıyor sanırım.
Güzel sonuclar alırsın umarım
bizlere umut olİnşallah canım benim hepimiz iyi sonuçlar alalım çok istiyorum
Ben hala regl olmadım bekliyorum yaEvet ama kimse yazmıyor :) seninle aynı zamanlarda transfer olucaz sankim
Doktora haber verdin mi canım kaç gün oldu?Ben hala regl olmadım bekliyorum ya
Bugün artık 5. Gündü vermedim ama artık yarında olmazsam haber vericem. Anladığım kadarıyla birçok insanda gecikmeler olmuş genelde hemen panik moda girmeyeyim dedim :) bugünde deli gibi temizlik yaptım belki gelir dedim ama yokDoktora haber verdin mi canım kaç gün oldu?
Bekleyince gelmezBugün artık 5. Gündü vermedim ama artık yarında olmazsam haber vericem. Anladığım kadarıyla birçok insanda gecikmeler olmuş genelde hemen panik moda girmeyeyim dedim :) bugünde deli gibi temizlik yaptım belki gelir dedim ama yok
Merhaba eşinizde sperm micro tese ile mi bulundu yoksa normal çıkış oldu mu? Eşime de azospermi tanısı kondu haftaya perşembe ön görüşmeye gideceğiz Ankara bahçeciyeBenim eşim azospermi
21 Aralık'ta transfer oldum, test gününü bekliyorum
Merhaba tese yapıldı mı eşinize sonuç ne olduBiz de haftaya tese için doktorunuzla görüşeceğiz ocak ayına yetişirse okullar tatil olunca transfer olurum inşallah
MerhabaMerhaba eşinizde sperm micro tese ile mi bulundu yoksa normal çıkış oldu mu? Eşime de azospermi tanısı kondu haftaya perşembe ön görüşmeye gideceğiz Ankara bahçeciye
Merhaba henüz tese olmadı regl tarihimi bekliyoruz. Bana da opu ya kadar iğne vereceklermiş. Ondan sonra teseMerhaba tese yapıldı mı eşinize sonuç ne oldu
Merhaba çok sevindim ya ilk denememiydi ? Tese süreciniz zor muydu ? Kim yaptı tese yiMerhaba
Evet mikro tese ile sperm buldun
Şükürler olsun pozitif sonucu aldık
Evet ilk denememizMerhaba çok sevindim ya ilk denememiydi ? Tese süreciniz zor muydu ? Kim yaptı tese yi
Gözünüz aydın .Micro tesede kaç tane sperm bulundu.Dondurulmuş embriyonuz kaldı mı?Merhaba
Evet mikro tese ile sperm buldun
Şükürler olsun pozitif sonucu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?