• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kriptozospermi

Benim çok ilginç ama doğal siklusla denenirken kist oldu çünkü stres yapılıyor yumurta ne zaman çatlayacak vs diye ve yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü.. 3 aydır kistlerle uğraşıyorum transferim iptal oluyor
Yaaa .
İlaç vs. Çok kullanılmıyormus sanırım doğal siklusta ilginç gerçekten kendiliğinden oluşması.
Bende doğal siklusta kist olmaz diye düşünüyordum 😂
Bazen streste herşeyi etkileyebiliyor malesef .
🤷
Doğal siklusta uzun bir süreç oluyor sanırım ilaçlı transfere göre.

Yaaa .
İlaç vs. Çok kullanılmıyormus sanırım doğal siklusta ilginç gerçekten kendiliğinden oluşması.
Bende doğal siklusta kist olmaz diye düşünüyordum 😂
Bazen streste herşeyi etkileyebiliyor malesef .
🤷
Doğal siklusta uzun bir süreç oluyor sanırım ilaçlı transfere göre.
Valla belki de çok nadir geliyordur ama benim başıma geldi 😂 kistler yüzünden adet olamadım adet olmayınca sonraki siklusta yine yumurtam çatlamadı doktor artık ilaçlı yapacağım dedi. Evet hiç ilaç yok orası mükemmeldi adetin 9.gününden itibaren kan veriyorsun her gün gitmen gerekiyor onun dışında beklemek zor. İlaçlıda belli aşağı yukarı. Ama ilacında kist yaptığını duyunca bi panikledim şimdi😂 tam kurtuldum derken bi daha mı yaa

Valla belki de çok nadir geliyordur ama benim başıma geldi 😂 kistler yüzünden adet olamadım adet olmayınca sonraki siklusta yine yumurtam çatlamadı doktor artık ilaçlı yapacağım dedi. Evet hiç ilaç yok orası mükemmeldi adetin 9.gününden itibaren kan veriyorsun her gün gitmen gerekiyor onun dışında beklemek zor. İlaçlıda belli aşağı yukarı. Ama ilacında kist yaptığını duyunca bi panikledim şimdi😂 tam kurtuldum derken bi daha mı yaa
Yok canım öyle düşünme bana çok ağır geliyor ilaçlar.
Ve benim transferden sonraki ay yani olumsuz olduktan sonra kist oluyor .
Transfer olduğumuz ay yumurtanın çatlamasını onledigimiz için bir sonraki ay kist oluyor büyük ihtimal.
Transferim hiç iptal olmadı benim .transfer yapıyorlar çünkü transfer yaparken kist olmuyor sonraki ay oluyor .
Hepimizin vücudu farklı tepki gösteriyor.
Bende durum bu🙈 😂
Çoğu bayanda olmuyor bazılarında oluyor .

Transfer olduğumuz ay yumurtanın çatlamasını onledigimiz için bir sonraki ay kist oluyor büyük ihtimal.
Transferim hiç iptal olmadı benim .transfer yapıyorlar çünkü transfer yaparken kist olmuyor sonraki ay oluyor .
Bende durum bu🙈 😂
Valla canım gerçekten erkek infertilitesi ile uğraşırken bi de kendimizde bişey çıkınca devreler yanıyor. Bakalım canım ilaçlı ilk defa transfer olucam. Benim ilk denemem doğal transferdi ama olmadı. İlk deneme hemen yumurtam çatlamıştı çok kolay bi transferdi yine öyle olacak sandım işte her ay değişik şeyler yaşıyoruz vücudumuzda.

Bende durum bu🙈 😂
Bi şey sorucam canım adetin 2.günü estrofeme başlıyoruz demi? Kaç gün kullanıp transfer oluyoruz peki

Bi şey sorucam canım adetin 2.günü estrofeme başlıyoruz demi? Kaç gün kullanıp transfer oluyoruz peki
2. Veya 3. Günü başlıyorsun .
Rahmin kalinlasmasina göre doktor transfer yapıyor mesela benim 14-15. Gün falan transferim olmuştu.
Benim rahim 12 mm gecmişti. son kontrolümde 12 mm di 4 gün sonrasında transfer olmuştum .
Minimum 8 mm de doktor transfer yapıyor sanırım.🙈
Güzel sonuclar alırsın umarım 🌸🍁

2. Veya 3. Günü başlıyorsun .
Rahmin kalinlasmasina göre doktor transfer yapıyor mesela benim 14-15. Gün falan transferim olmuştu.
Benim rahim 12 mm gecmişti. son kontrolümde 12 mm di 4 gün sonrasında transfer olmuştum .
Minimum 8 mm de doktor transfer yapıyor sanırım.🙈
Güzel sonuclar alırsın umarım 🌸🍁
İnşallah canım benim hepimiz iyi sonuçlar alalım çok istiyorum 🤲🏻🌸

Bugün artık 5. Gündü vermedim ama artık yarında olmazsam haber vericem. Anladığım kadarıyla birçok insanda gecikmeler olmuş genelde hemen panik moda girmeyeyim dedim :) bugünde deli gibi temizlik yaptım belki gelir dedim ama yok 😂
Bekleyince gelmez 😂 bende de kist problemleri oldu kaç aydır gününde adet olamadım çok sinir bozucu

Benim eşim azospermi
21 Aralık'ta transfer oldum, test gününü bekliyorum
Merhaba eşinizde sperm micro tese ile mi bulundu yoksa normal çıkış oldu mu? Eşime de azospermi tanısı kondu haftaya perşembe ön görüşmeye gideceğiz Ankara bahçeciye

Back