- 3 Eylül 2022
- 2.754
- 2.606
- 63
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim azospermiKızlar eşi azospermi şiddetli oligopspermi veya kriptozospermi olanlar burda mı? Hamile kalanlar veya tüp bebek için uğraşanlar burada destek olalım. Benim 2.denemem olacak. Siz hangi aşamalardasınız?
Çok üzgünüm canım ama pes etmeden bişeyleri değiştirerek denemeliyiz mesela sen hep 3.gün embriyosu denemişsin artık 5.gün embriyosu denersen tutunması daha yüksek ihtimal oluyormuş. Tabi ki de kalan embriyolarını dene Allah korusun eğer olmazsa 5.gün denersin. Önemli olan sperm var ve yumurta var.Bahara 5. Denemem olucak
İlk transfer dusukle sonuclandı bir daha da pozitif olmadı.
Çok üzgün ve tedirginim artık.
Çok yoruldum .
Bu hastaneyle de ümidim kalmadı transfer olucam ama ümidim yok.
5. Güne gotursek mi diye de düşünüyorum kalan 2 tane embryom var.
Doktor da 5. Güne gitmeyip 3. Gün anne karnında gelişebilir diyor onu dinleyip transfer oluyorum sonuc olumsuz.
Bu da olmazsa kriptoazopserm üzerine farklı bir doktora gideceğim Ankara da falan olabilir ya da başka şehir İstanbul bilmiyorum .
İnşallah hamilesindir canım İnan hepimizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var.Benim eşim azospermi
21 Aralık'ta transfer oldum, test gününü bekliyorum
Teşekkür ederim.İnşallah hamilesindir canım İnan hepimizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var.
İnşallah çok güzel haberler alırsın yeni sene hepimize uğurlu gelsin canım benimBiz de haftaya tese için doktorunuzla görüşeceğiz ocak ayına yetişirse okullar tatil olunca transfer olurum inşallah
İnşallah kuzum biz de yeni yılda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.İnşallah çok güzel haberler alırsın yeni sene hepimize uğurlu gelsin canım benim
Amin inşallah canım Rabbim bize bebeklerimizi nasip etsin en kısa zamandaİnşallah kuzum biz de yeni yılda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Evet öyle düşünüyorum artık 5. Gün denemek istiyorum hiç denemedik.Çok üzgünüm canım ama pes etmeden bişeyleri değiştirerek denemeliyiz mesela sen hep 3.gün embriyosu denemişsin artık 5.gün embriyosu denersen tutunması daha yüksek ihtimal oluyormuş. Tabi ki de kalan embriyolarını dene Allah korusun eğer olmazsa 5.gün denersin. Önemli olan sperm var ve yumurta var.
Anlıyorum canım bu süreçte kaç kere yere çakılıp sonra tekrardan ayağa kalkıyoruz. Ama öyle hikayeler var ki en iyi kalitede ki embriyoları tutmuyor geriye 1 tane kalıyor umutsuzca onu da deniyorlar ve oluyor. Gerçekten bu süreçte şunu anladım 5AA olup Pgt den sağlıklı gelip tutunmayanlar var. Hiç belli olmuyor.Evet öyle düşünüyorum artık 5. Gün denemek istiyorum hiç denemedik.
Tabiki pes etmiyorum. kalanlardan pek umudum yok sadece
İnşallah canim Rabbim yüzümüzü guldursun .Anlıyorum canım bu süreçte kaç kere yere çakılıp sonra tekrardan ayağa kalkıyoruz. Ama öyle hikayeler var ki en iyi kalitede ki embriyoları tutmuyor geriye 1 tane kalıyor umutsuzca onu da deniyorlar ve oluyor. Gerçekten bu süreçte şunu anladım 5AA olup Pgt den sağlıklı gelip tutunmayanlar var. Hiç belli olmuyor.
Benim çok ilginç ama doğal siklusla denenirken kist oldu çünkü stres yapılıyor yumurta ne zaman çatlayacak vs diye ve yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü.. 3 aydır kistlerle uğraşıyorum transferim iptal oluyorİnşallah canim Rabbim yüzümüzü guldursun .
Sizlerin ki tutunsun inşallah bana daha da umut olsun .
Bende doğal siklus deneyeceğim ilk defa belki bu kadar yipratmaz doğal siklus .
Her tedaviden sonra ilaçlar yüzünden nerdeyse 3 ay kistlerim atmak için uğraşıyorum .
Belki kist olmaz artık doğal siklusla .