• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kriptik bademcik iltihabi_ çocuk için iyi bir kbb doktoru

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU3

Ziyaretçi
Yeğenim 2,5 yaşinda her ay veya en geç 2 ayda bir tonsilit geçiriyor ve zor düşen yuksek ateş şiş boğaz artik bademcikleri bembeyazlaşiyor ağliyor ateşi şu an yok 2 yildir böyle önce hapşirik sonra bademcik iltihabi hep iğne yapiliyor son doktor kesin ameliyat dedi kalp için oraya geçmemeli ameliyat 3 yaşindan sonra yapiliyor iyi bir kbb uzmani bilen varmi orayada götürsek ve bu bademciklere bitkisel çay doğal bişeyler bilen varmi

Yeğenim 2,5 yaşinda her ay veya en geç 2 ayda bir tonsilit geçiriyor ve zor düşen yuksek ateş şiş boğaz artik bademcikleri bembeyazlaşiyor ağliyor ateşi şu an yok 2 yildir böyle önce hapşirik sonra bademcik iltihabi hep iğne yapiliyor son doktor kesin ameliyat dedi kalp için oraya geçmemeli ameliyat 3 yaşindan sonra yapiliyor iyi bir kbb uzmani bilen varmi orayada götürsek ve bu bademciklere bitkisel çay doğal bişeyler bilen varmi

benim eşim kbb uzmanı ama biz sökedeyiz prof. dr mehmet tınazı öneririm eşimin sınıf arkadaşı ve çok iyi bir doktordur

siz eşinize sorun illa ameliyat şartmı iğneyle idare edermiyiz 1 ay sonra 3 yaşına girecek iri çocuk ama narkozdan korkuyoruz bademcik iltihabında çok ateşi çıkıyor 39-40 bazen ateşten petişi çıkıyor 4 kez ateşli hvale geçirdi ondan korkuyoruz maşallah 1 yıldır iyiydi ateşi çok çıkmadı bu boğaz mahfediyor hep çocuğu doktor 15 dakikada alırız demiş ama her doktor yapamaz amcamda kbb doktoru ama isveçte anca yaza gelince bakabilir sonuçta yaşıyan varsa daha iyi bilir

öncelikle allah şifa versin bu konudan bende çok çektim 15 günde bir penisilin vuruldum ateşim 40 cıkıyordu bademcıklerım tutugunda ama asla aldırmadı bademcıklerımı bu tedavı 17 yaşıma kadar devam etttı yazın türkiyede olmayan bir aşı vardı onu içiyordum bu konuda şimdi dua ediyorum kendısıne ne eklem agrısı nede başka birşey hiçbir agrıza kalmadı trakya üniversitesi tıp fakültesi pediatri* ana bilim dalı başkanı özer pala şu anda edirnede diye biliyorum araştirin derım.........

Bunu biliyorum kalp kapak problemleri romatizmal ateş gelişiyor ben küçükken her yerim ağrırdı ama her ayda tonsilit geçirmezmişim doktor alalım kalbe vurucak demiş amcam almıştı şu an kalbim sapasağlam öylesine eko çektirdim hiç bir araz yok inşallah Ardada bana bezner ben 6 yaşında ameliyatı daha uygun görüyorum tabi doktor ne derse o siz 17 yıl nasıl dayandınız ateşe ağrılara şu an iyimisiniz

hiç 3 yaşında veya daha küçük bebeği çocuğu bademcik ameliyatı geçiren varmı

siz eşinize sorun illa ameliyat şartmı iğneyle idare edermiyiz 1 ay sonra 3 yaşına girecek iri çocuk ama narkozdan korkuyoruz bademcik iltihabında çok ateşi çıkıyor 39-40 bazen ateşten petişi çıkıyor 4 kez ateşli hvale geçirdi ondan korkuyoruz maşallah 1 yıldır iyiydi ateşi çok çıkmadı bu boğaz mahfediyor hep çocuğu doktor 15 dakikada alırız demiş ama her doktor yapamaz amcamda kbb doktoru ama isveçte anca yaza gelince bakabilir sonuçta yaşıyan varsa daha iyi bilir

boğaz kültürü yapılmadan böğle bir ameliyata karar verilemez

Back