Kızım 26 aylık iken kreşe vermeyi düşünüyorum. Üç kreş gezdim. (1 numara)Birini yakınlık yönüyle değerlendirdim fakat içime sinmedi. 2 yas grubunda 2 ogretmwn 20 ogrenci olacak dendi. Ogrenci sayisi fazla diye dusunuyorum. 5 gun tam 800 tl.
(2 numara) Diğeri 13 yıllık bir kurum yani tecrübeli. Kurucusu rehber öğretmen. Amacımız çocukların bol bol oyun oynaması eğlenmesi dedi. Benim istediğim bu zaten. Kurum pek büyük değil fakat tek katlı ve temiz. Bahçesi de geniş. Siniflar 12-14 kisi oluyormus. 5 gün tam 850 tl.
(3 numara)Son gezdiğim 2016 yılında kurulmuş, yeni bir kurum. Görsel olarak cidden albenisi yüksek. Sınıflar geniş. Bahcesi cok genis. Kurum icinde oyun parki var. )( top havuzu) Her grup ayrı fakat bebek grubu 0-3 yaş kapsıyor. Yani 10 aylık bebek, 1 yas, 2 yas bir arada. Pek içime sinmedi. Sınıflar 12- 14 kişi. 5 gün tam 1300 tl. Hepsinde yemekler yogurt vs.kurum mutfağında yapılıyor. Paketli gıda almıyorlar. Hepsinde kamera sistemi var. Her sınıfta 2 öğretmen var. 2 yas için yapılan etkinlikler aynı. Montessori eğitim veren bir kres kaldı. Onu da gezmek istiyorum. Kres seçerken nelere dikkat etmeliyim? Görüşlerinizi paylasirsaniz sevinirim.