gel gel sarılıp ağlayalımBizde bugün kırtasiye ücreti yıllık 10 bin ödedik. Kağıt havlusu ıslak mendili vs vs de ayrıca alındı
Merhaba. Ben şeye takildim, eylül ayı için demişsiniz. Bu her ay için istedikleri zaman artış yapabilecekleri anlamına mo geliyor? Bir de hangi şehirdesiniz acaba?merhaba kızlar
acayip sinirliyim . ondan gülüyorum sinirden. bu kreşler bu kırtasiye ücretlerini iyice abarttılar ya bugün eylül ayı için 7700 kreş ücreti ve yıllık 10 bin kırtasiye bedeli ödedim .
bazen şükrediyorum iyi ki asgari ücretli çalışan değilim . allah yardımcısı olsun asgari kazanıp birde çocuğu kreşe gönderenlerin .
sizler kaç verdiniz kırtasiye için benden az vermişseniz ağlıycammm.
Şaka gibi paralar...gel gel sarılıp ağlayalımbende bugün 10 bin verdim sadece ıslak mendil aldım internetten 1 koli
Evet Bursada Çocuk üniversitesi. Sınav kolejine bağlı. Arkadaşım yeni anlaştı daha ağustos sonunda.Yıllık 65 bin çok iyiymiş. Büyük şehir ni?
Mükemmelmiş ❤Evet Bursada Çocuk üniversitesi. Sınav kolejine bağlı. Arkadaşım yeni anlaştı daha ağustos sonunda.
Bu fiyatlarla 2 seneye prof olmasını bekliyorumooooo çok fazla
Kitap setleri çok pahalı, sadece kırtasiye yok icinde ama haklısınız kesinlikle fiyatlarda şişirme söz konusu.Hafta sonu devletin vermiş olduğu kırtasiye listesini tamamladım. Sabunundan, çatalına kadar her şeyi aldık. Kendi çocuğum kullanacağı için faber, alphino falan aldım kaliteli markalardan. Tuvalet kağıdını bile selpak ve papia aldık. Ona rağmen toplam 2 bin lira tutmadı aldıklarımız. Verilen paralar çocuklara gitse amenna ama göz göre göre söğüşlenmek cidden can sıkıcı.
merhaba :) asgari ücrete zam geldikçe kreş de artıyor ocak ayına kadar 7,700 ödeyeceğim sonrası göreceğiz :)Merhaba. Ben şeye takildim, eylül ayı için demişsiniz. Bu her ay için istedikleri zaman artış yapabilecekleri anlamına mo geliyor? Bir de hangi şehirdesiniz acaba?
Ben de seneye işe başlayıp bebeğimi vermeyi düşünüyorum ama asgari ücretl olursa hiç başlamayacağım işe
valla göz göre göre oluyor maalesefHafta sonu devletin vermiş olduğu kırtasiye listesini tamamladım. Sabunundan, çatalına kadar her şeyi aldık. Kendi çocuğum kullanacağı için faber, alphino falan aldım kaliteli markalardan. Tuvalet kağıdını bile selpak ve papia aldık. Ona rağmen toplam 2 bin lira tutmadı aldıklarımız. Verilen paralar çocuklara gitse amenna ama göz göre göre söğüşlenmek cidden can sıkıcı.
doğa bizde de var aslındaBu fiyatlarla 2 seneye prof olmasını bekliyorumDoga aktiviteleri olduğu için bir tık pahalı diyeceğim ama arkadaşlarıma sorduğumda fiyatlar 80-100 bin civarındaymış. Imkanı olan aileler için en iyisi güzel bir devlet okulu bulmak bence
Bana verilen fiyat 31 ağustosa kadar geçerliydi, sonrasında güncellenmiştir. Ücretler her ay değil ama periyodik olarak güncelleniyor. 2. Dönem yazdırmak istersen muhtemelen farklı fiyat verirlerMerhaba. Ben şeye takildim, eylül ayı için demişsiniz. Bu her ay için istedikleri zaman artış yapabilecekleri anlamına mo geliyor? Bir de hangi şehirdesiniz acaba?
Ben de seneye işe başlayıp bebeğimi vermeyi düşünüyorum ama asgari ücretl olursa hiç başlamayacağım işe
Soygun yapmanın farklı bir yöntemi olsa gerek 2.5 yaşındaki bebe 8000 tl lik ne yapacak acaba?Geçmiş olsun
Arkadaşımın çocuğu 65bin yıllık peşin verdi. Kırtasiye ve kitaplar için de ayrıca tek seferlik 8000 ödedi. 2,5 yaş bu arada. Benim oğlan 3. Sınıf. Kitap kırtasiye 17 bin ödedim
Bana verilen fiyat 31 ağustosa kadar geçerliydi, sonrasında güncellenmiştir. Ücretler her ay değil ama periyodik olarak güncelleniyor. 2. Dönem yazdırmak istersen muhtemelen farklı fiyat verirler
Olması gereken bu..Malzeme listesini verdiler biz alışverişi yaptık.
Ben artık işin ticarete döküldüğünü düşünüyorum. Önceden Montessori okulları vardı, şimdi Reggio Emilia diye bir kavram çıkmış. Hatta bize yakın teknopark anaokulu bile varmış. Robot karşılıyor falandoğa bizde de var aslında
Valla bilemiyorum, içinde ne ararsan vardı.Soygun yapmanın farklı bir yöntemi olsa gerek 2.5 yaşındaki bebe 8000 tl lik ne yapacak acaba?
Keşke devlet çalışan anneler için makul ücretlere tam zamanlı kreş sağlasa. O kadar iyi anlıyorum ki sıkıntınızı, bu fiyatlar gerçekten çok uçuk. Bu durumda çoğu anne sadece kreş parası için çalışmak zorunda kaliyor, birde sigorta primi tabii...Tamam ortalık pahalı her şey aldı başını gidiyor da biz ne yapacağız böyle? Ben sağlıkçıyım. İzmir'de yaşıyorum. İşe başlayacağım zaman bana verecekleri maaş hadi 13-14 bin olsun, o da en fazla. Burda kreşlerin 10.000 altında olduğunu hiç sanmıyorum. Anne baba hiç kimse yok yanımızda. Bakacak tek kişi yok bebeğime. Şu an tek maaşla eşim kıvranıyor, kiradayız. Hep "ben de tekrar işe başlayınca rahat ederiz" diyordum ama o umudum da bitti artık
bende izmirdeyimTamam ortalık pahalı her şey aldı başını gidiyor da biz ne yapacağız böyle? Ben sağlıkçıyım. İzmir'de yaşıyorum. İşe başlayacağım zaman bana verecekleri maaş hadi 13-14 bin olsun, o da en fazla. Burda kreşlerin 10.000 altında olduğunu hiç sanmıyorum. Anne baba hiç kimse yok yanımızda. Bakacak tek kişi yok bebeğime. Şu an tek maaşla eşim kıvranıyor, kiradayız. Hep "ben de tekrar işe başlayınca rahat ederiz" diyordum ama o umudum da bitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?