• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş sorunu

Max weber

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
311
215
103
Herkese merhaba. Kızım kreşe gidiyordu corona virüs ten dolayı tüm eğitim kurumları kapandı. Bizde her ay ödemeyi ayın 1 inde yapıyorduk mart ayında da yarıda kapanınca dört beş gün önce bu ayın parasını tam ödediğimizi ama çocuğumun sadece 2 hafta gitiiğini hizmet almadığımız zamanın ücretini iadesini istedim. Dönem ortasında müdür değiştiği için yeni müdürle konuştum tamam deyip iban numarası istedi yolladım. Sonra 1 saat sonra eski müdürle konuştuğunu böyle durumlarda ödeme yapılmadığını falan söyledi. Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Dun kardesimle ayni konuyu konustuk. Ayni krese gidiyor cocuklarimiz. Bana boylesi bir mucbir sebepten odeme yapmamak, firsatcilik gibi geliyor.

Sonucta okul kendi insiyatifiyle kapanmadi degil mi? Dolandirilmis da degilsiniz? O zaman cocugunuz hasta olup 1 hafta gitmediginde de paranizi geri istiyor musunuz?

Ya da ilkokulda ozel bir okula senelik pesin odeseydiniz, ya da pesini gectim taksitle odeme icin anlassaydiniz ayni teklifle gidebilecek miydiniz o okula?

O yuzden bence yanlis dusunuyorsunuz.

Daha sonra ücret karşılığında telafi edilir mutlaka. Bu paraya muhtaç değilseniz gereksiz olmuş istemeniz.