- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Ee dünyaya bir bebek getirdiyseniz ev vs demeyip önceliği ve tüm imkanlarınızı bebeğinize vereceksiniz ya.Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
Onun istediği çocuğu okula yollayıp zatende çalışmıyormuş evde rahat etmek yoksa eğitim falan fasa füso başka bişey değil yaniANAOKULUNA VE OYUN GRUBUNA GÖNDERMEYİN.
OTURUN EVDE ÇOCUĞUNUZA BAKIN
İmkanlarınız bu kadar kısıtlıysa neden çocuk yaptınız?Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
Bence de öyle, bize masumlaştırıyor. Muhtemelen öğretmen kendini genel kurmay başkanı sanan bir uzmanla muhatap oldu ahjsjs. Yoksa durduk yere şikayet etmez.Eşi asker ya bence aba altından sopa göstermeye çalıştı müdüre. Müdür de dik durunca yaptığı elinde patladı
Orası belli zaten. Tam iyileşmeiş, konuşma güçlüğü yaştan travmatik bir çocuğu zorla okula göndermeye çalışmasın başka açıklaması olamazOnun istediği çocuğu okula yollayıp zatende çalışmıyormuş evde rahat etmek yoksa eğitim falan fasa füso başka bişey değil yani
Dusunemedik acikcasiEe dünyaya bir bebek getirdiyseniz ev vs demeyip önceliği ve tüm imkanlarınızı bebeğinize vereceksiniz ya.
Ya da önce ev alıp sonra bebek yapacaksınız bu kadar basit.
Sanki hiç imkanınız yokmuş gibi davranmayın siz önceliğinizi başka yerde kullanmışsınız olayınız o.
Ben karı koca çalışırken evimi çocuğum 7 yaşında iken aldım çünkü iş saatlerim dolayısıyla özele vermek zorundaydım.
Gidip okula biraz erken başlayın ben buraya vermeliyim diyip koridora çocuğu dikmelimiymişim bu mantığa göre 3-4 yaşında.
Ankara ayağını denk alsın akslslslBence de öyle, bize masumlaştırıyor. Muhtemelen öğretmen kendini genel kurmay başkanı sanan bir uzmanla muhatap oldu ahjsjs. Yoksa durduk yere şikayet etmez.
kesinlikle.oyle degil sadece esimde konusursa daha iyi olur diye duwundim esimde uzman degil bu aradaBence de öyle, bize masumlaştırıyor. Muhtemelen öğretmen kendini genel kurmay başkanı sanan bir uzmanla muhatap oldu ahjsjs. Yoksa durduk yere şikayet etmez.
Off komiksnz hejejAnkara ayağını denk alsın akslslsl
Tamam işte insanları tehdit etmeye yeltenmişsinizkesinlikle.oyle degil sadece esimde konusursa daha iyi olur diye duwundim esimde uzman degil bu arada
Neden haziranda ev almışsınız ya hazirandan önce çocuğunuzun konuşma konusunda sorunu yoktu da temmuzda mı çıktı?Dusunemedik acikcasi
Niye düşünemediniz? Düşünecek yerleriniz bozuldu mu? İnsan çocuk yaparken ben bu çocuğa nasıl bir gelecek sağlarım diye düşünmez mi?Dusunemedik acikcasi
Kadın kadının kurdudur deyin tam olsunGercekte olan bu burada herkes hakim.yargoc olmus
Siz halledemiyor musunuz da genel kurmay başbakan kocanızı araya sokuyorsunuzEsimin bizatihi gelemedigi icin oyle.dedim.gorev nedeniyle
Eşiniz konuşursa neden daha iyi olurdu mesela? Sizden farklı ne söyledi öğretmene?kesinlikle.oyle degil sadece esimde konusursa daha iyi olur diye duwundim esimde uzman degil bu arada
Yapmasaydınız arkadaşım o zaman çocuk hep söylerim parası olmayan ona gelecek veremeyecek insanlar çocuk yapmasın. Bu ülke böyle her geçen gün dahada kötüye gidiyor bunu göze alacaktınız. Evi almasaydınız bir şeyi yaparken ilerisini çocuğunu düşünmeyen insanlar üremesin.Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
Sonunda duzgun sekilde fikrini beyan eden biri cikti tesekkur ederim cidden yiprandigimiza.degmez suan burada daha cok idrak ettim oyunevine gideriz artikBenim oğlum sizinkinden büyük martta doğdu, biz bu sene göndermedik başka bir arkadaş devlet anaokuluna yazdırdı para ödeyerek. Sizin çocuğumuz daha 3 yaşında anaokulu için çok küçük. Konuşma geriliği için bol bol kitap okuyun, birlikte oyun oynayın. Daha yeni taşınmışsınız çevre edinirsiniz acele etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?