Kreş mi evde bakım mı?

bence çocuğunuz anneanne ile büyüdüğü için her istediği yapılmış

yaşı büyük aklı eriyor

okulda kurallar var evdekinden mutlaka daha sıkı

her şeyin saati var işte yemek saati etkinlik saati ,

ben şimdi çizgi film izlemek istiyorum

bana ne meyve değil süt istiyorum anneanne çikolata ver, anneanne üstümü değiştir gibi rahat ortam yok

alışır bir süre sonra

25 aylık kreşe başlayan oğlum 4 yıl sonunda mezun oldu ilk haftalar dışında gitmek istemediği olmadı

bunu okumadan üstteki yorumumu yazmıştım

"Bir de hep baskin olmak herkesi yönetmek istiyor. Paylaşmayı bilmiyor."

bu durum çocukların genelinde var

o nedenle ilk başlarda uyum sağlamak istemiyor evde tüm oyunları o yönetirken işite anne sen hasta ol babam doktor anneanne hasta ben de hastabakıcı yok vazgeçtim ben doktor olacağım gibi okulda her şeye kendi karar veremiyor arkadaşlar da var ve hep o yönetemiyor bu nedenle de gitmek istemiyor

geçer bir süre sonra

Arkadasim ogretmensin elbette cok daha iyi bilirsin ama zaten cok gec kalmissiniz bence. Annen iyi bakiyor diye cocuk ev ortamina duzenine alismis. Bu dk dan sonra bence eve geri donus ihtimalini bile dusunmemek lazim. 4 yasini doldurmjs okul hayati baslayacak yakinda.Kizim 26 aylik onumuzdeki ay krese baslayacak sizin yerinizde olsam asla geri donmezdim kararimdan. Yavas yavas alismasi lazim. Okulda yasayacagi uyumsuzlugu en iyi akz bilirsiniz.

5 yaşında kreş çağı . .
Kreş daha iyi bilgi ediniyor . .

Kesinlikle kres derim cunku devamli cocuklarla iletisim halindeler oyun etkinlik vb seyler yapiyolar bnm cocukda sosyallessin diye goturdum ama sonuc husran oldu iyce hastalabdi ve gecmedi bizde yollayamadik ama oradaki ogretmen zamanla alistiklatini soyledi ama biz kiyamadik aldik iste simdi ben yetemiuorum devamli tv acik falan of boyle iste siz pes etmeyin

Kameralı kreş kalmadı diye duymuştum. Neresi acaba ? Özelden yazar misiniz ?

Evet tam anlamı ile durum bu

Ben ortaokulda öğretmenim benimkiler daha büyük, küçükler çok farklı tabi. Geri dönüş olmaz artık bu kadar tepki beklemiyordum

şu an ağlayarak yazıyorum bu satırları. Başaramadım maalesef kızımı alıştıramadım. Çocuk o kelimeyi duyunca resmen sinir krizi geçiriyor. Yalvarıyor resmen ne olur beni göndermeyin diye. Sabredecektim ama rüyasında '' matarami verin ben anneme gideceğim" diye sayiklayinca korktum.
İşe giderken de arkamda gönlü kırık 3.5 yaşında bir çocuk bırakmak istemiyorum.
Evet çok iyi olacaktı kreş çok üzgünüm ama olmadı. İlkokuldan önce 3 yıl gideceği yerden nefret etmesin istedim. annelik iç güdülerine güven dedi bir arkadaşım Allah utandırmaz inşallah. Hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…