Ben de öyle düşünüyorum aslında ama onu mutsuz görünce ne düşüneceğini şaşırıyor insanKred daha iyi bence. Diger insanlarla iletisim becerileri olsun, el becerileri olsun, enerjisini atmak olsun her sekilde daha iyi.
İnşallah en kısa sürede atlatırızTabiki kreş.4 yaşında çocuğun artık sosyalleşmesi gerek,belli kurallar içinde büyümesi arkadaş edinmesi,yaşıtlarıyla oynaması gerek...elbet ilk haftalar ağlayacak hatta sık sık hasta olacak,ama asla taviz vermeyin ve devam etmesini sağlayın.meyvelerini sonra topladığınızı göreceksiniz
Teşekkür ederim desteginiz içinKreş bence de.
Ben çalışan anneleri destekliyorum.
Valla ben kreşte büyüdüm.
Bizim zamanımızda tek tüktü.
Hiç de annemin yokluğunu falan aramadım.
Şimdiki kreşler kaç dil birden öğretiyorlar bir de.
İnşallah başarılı oluruzKreşe giden çocuklar paylaşımcı ve daha sosyal oluyor bana göre
Ağlaması normal çünkü düzeni ve rahatı bozuldu.
Siz istikrarlı olursanız kreşe alışma süresi daha kısa sürer
Yelkenleri hemen suya indirmeyin :)
Aglamasalar keşke ama onların iyiliği içinAglasa da sizlasa da , uzun donemi baz alirsak kres cocuk icin daha faydali olacaktir.
Maalesef 6 yaş var seneye olabilirKendi çalıştığınız okulunuzda anasınıfı yok mu? Size yakin olursa belki bu denli tepki göstermez.
Aynı yollardan bizde geçtikİnşallah başarılı oluruz
Arkadaşlar merhaba. Kızım 2012 aralık doğumlu yani 4 ay sonra 4 yaşını bitirip 5 yaşına girmiş olacak.
Kendim öğretmenim 3 yıldır annem baktı. Sağolsun çok ilgilidir araları çok iyi. Zaten benimde okulumun öğlene kadar olduğu ya da boş günümün olduğu zamanlar oldu. Bu bakım 5 gün 8-5 olmadı hiç. Ya öğlen geldim ya da en geç 3 de .
Bu sene kreşe gitsin istedik. 1 hafta oldu başlayalı ama çok tepki verdi. Normal ağlama olsa alışır diyeceğim. Resmen gece gitmeyecegim diye sayıkliyor. Gittikten sonra kameradan izliyorum önce durgun sonra oynuyor.
Evde kalsa tv izleyecek kreşte bir sürü etkinlik yaptılar. Peynir hiç yemez orada yemiş tadı çok güzel dedi.
Kusura bakmayın kafam çok karışık yazı da öyle oldu. Ne yapayım sizce mutsuz olmasına istemiyorum
Kreşe verme nedenimiz anneannesi ile mutlular ama arkadaşı yok. Tek yaptığı tv izlemek kendi başına oynamak. Bir süre sonra anneanne ya da bakıcı yetmiyor sanırım. Siz daha iyi bilirsiniz ama arkadaş edinse daha iyi olur diye düşündük. Bir de hep baskin olmak herkesi yönetmek istiyor. Paylaşmayı bilmiyor.Kizinizin yasi kres icin uygun ama alismasi suresi biraz sancili gececektir. Bir de kreste sizin goremediginiz alanda neler oluyor o onemli. Gece gitmeyecegim diye sayiklamasi bana olumlu dusundurmedi acikcasi. 2-3 sene once kreste calismistim, psikologum. Kendi cocugumu mecbur kalmadikca krese yollamayi dusunmuyorum ben. Eski usul bi sene anaokuluna gitmesi yeterli, eger yeterli arkadasi ve sosyal ortami varsa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?