Arkadaşlar merhaba. Kızım 2012 aralık doğumlu yani 4 ay sonra 4 yaşını bitirip 5 yaşına girmiş olacak.
Kendim öğretmenim 3 yıldır annem baktı. Sağolsun çok ilgilidir araları çok iyi. Zaten benimde okulumun öğlene kadar olduğu ya da boş günümün olduğu zamanlar oldu. Bu bakım 5 gün 8-5 olmadı hiç. Ya öğlen geldim ya da en geç 3 de .
Bu sene kreşe gitsin istedik. 1 hafta oldu başlayalı ama çok tepki verdi. Normal ağlama olsa alışır diyeceğim. Resmen gece gitmeyecegim diye sayıkliyor. Gittikten sonra kameradan izliyorum önce durgun sonra oynuyor.
Evde kalsa tv izleyecek kreşte bir sürü etkinlik yaptılar. Peynir hiç yemez orada yemiş tadı çok güzel dedi.
Kusura bakmayın kafam çok karışık yazı da öyle oldu. Ne yapayım sizce mutsuz olmasına istemiyorum![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Eşit: şu an ağlayarak yazıyorum bu satırları. Başaramadım maalesef kızımı alıştıramadım. Çocuk o kelimeyi duyunca resmen sinir krizi geçiriyor. Yalvarıyor resmen ne olur beni göndermeyin diye. Sabredecektim ama rüyasında '' matarami verin ben anneme gideceğim" diye sayiklayinca korktum.
İşe giderken de arkamda gönlü kırık 3.5 yaşında bir çocuk bırakmak istemiyorum.
Evet çok iyi olacaktı kreş çok üzgünüm ama olmadı. İlkokuldan önce 3 yıl gideceği yerden nefret etmesin istedim. annelik iç güdülerine güven dedi bir arkadaşım Allah utandırmaz inşallah. Hakkınızı helal edin![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kendim öğretmenim 3 yıldır annem baktı. Sağolsun çok ilgilidir araları çok iyi. Zaten benimde okulumun öğlene kadar olduğu ya da boş günümün olduğu zamanlar oldu. Bu bakım 5 gün 8-5 olmadı hiç. Ya öğlen geldim ya da en geç 3 de .
Bu sene kreşe gitsin istedik. 1 hafta oldu başlayalı ama çok tepki verdi. Normal ağlama olsa alışır diyeceğim. Resmen gece gitmeyecegim diye sayıkliyor. Gittikten sonra kameradan izliyorum önce durgun sonra oynuyor.
Evde kalsa tv izleyecek kreşte bir sürü etkinlik yaptılar. Peynir hiç yemez orada yemiş tadı çok güzel dedi.
Kusura bakmayın kafam çok karışık yazı da öyle oldu. Ne yapayım sizce mutsuz olmasına istemiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Eşit: şu an ağlayarak yazıyorum bu satırları. Başaramadım maalesef kızımı alıştıramadım. Çocuk o kelimeyi duyunca resmen sinir krizi geçiriyor. Yalvarıyor resmen ne olur beni göndermeyin diye. Sabredecektim ama rüyasında '' matarami verin ben anneme gideceğim" diye sayiklayinca korktum.
İşe giderken de arkamda gönlü kırık 3.5 yaşında bir çocuk bırakmak istemiyorum.
Evet çok iyi olacaktı kreş çok üzgünüm ama olmadı. İlkokuldan önce 3 yıl gideceği yerden nefret etmesin istedim. annelik iç güdülerine güven dedi bir arkadaşım Allah utandırmaz inşallah. Hakkınızı helal edin
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: