Neden peki? Yani sizin düsünceleriniz tam olarak nedir? bilmek isterim:)
Tam esimin konustugu gibi yazmissiniz, bu konuda hemfikirsiniz. Aslinda bende illa gitmeli kanaatinde degilim ama bir yandan gitsemi acaba diye kendimi alikoyamiyorum. Galiba 1 sene daha elimden geleni yapip, cocugumu krese 4 yasinda göndericem. Hamileligide ertelerim artik 3-4 ay..henuz hamile degilsin ve calismiyorsun.
bence 33 aylik bir bebegun anneden bi zorunluluk yokken ayrilmasi uygun degil.
oyun grubuyla 1 sene daha devam eder.
ve bu surecde kendini daha rahat ifade edebilcek yasada gelmis olur.
zaten oyun grubuyla devam ettigi icin tum gune gecisi zorluda olmaz.
esinize katiliyorum bu konuda
Haklisiniz bende öyle yapicam galiba.. cok tsk ederim4 yaş kreş , 5 ana sınıfı.. 6 ilkokul ... benim uyguladığım sıralama bu oldu .
2 yaş 9 ay... annenin çalışıyor olma durumu ya da bakmaya engel herhangi başka bir durum yok ise ; bence erken .
Ha tüm gün evde , yaşıtları ile oynama imkanı 0 , sosyalleşmesi eksik kalacak şartlarınız olsa ... amenna .
Ama zaten düzenli olarak oyun gruplarına katılıyormuşsunuz . Bence bu şekilde bir yıl daha devam edebilir.
Hamileligi ertelerim cünkü o konuda acelem yok, aralarinda 5 yasta olabilir. Hem oglumun biraz büyümüs olmasi benimde 2. cocukla ilgilenebilmem ve oglumum ona abilik yapabilecegi icin iyi olabilir..Çocuğunuz ortama alışkın olduğu için pek zorlanacağını zannetmıyorum. Hamileliği ertelerım derseniz. Çocuğunuzla geçirin vaktınızı
Güzel yorumunuz icin cok tsk ederim. Bazen anne olarak insan cok kararsiz kaliyor, sonra hemen kk hatunlari yetisiyorTmm sorun çözüldü o zaman cnm
Haklisiniz, bende öyle yapicam. Evde oldugumuz zamanlarda her türlü becerileri cok yapiyoruz. Arkadas cevremde oldukca genis ve oglumun kendi yasit arkadasi cok, gerek akraba, gerek arkadas cevresi. Bide spor grubuna yazdirdim. Hafta 1 gün sabahlari oraya gidicez. Yani elimden geldigince sosyal aktivitelere katiliyor ve oglumu tesvik ediyorum. Bu yaşa gelmiş ve televizyona bazen hic, bazende evde oldugu zaman günde en fazla yarim saat cocuk filmi izler oda nadiren.. büyüyünce benimle gecirdigi vakitleri düsününce, basindan salinan, krese zorlanan anilari olsun istemiyorum..Bölüm mezunu olarak yorum yapacagim; çocukların ilgileri, ihtiyaçları birbirinden farklıdır genel olarak,bana göre 4 yaş daha uygun bir yaş kreş için 1 sene daha oyun grubuna devam etmesi bence daha iyi..ki zaten siz temel ihtiyaç eğitimini vermissiniz..size bir yükü kalmamış aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?