- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
- Konu Sahibi gamzelikiz90
-
Canım izmirin neresi kreş adı yazarmısın özelden..Benim kızım 42 aylık yani 3.5 yaşında .Sabah 8 akşam 6 tam gün gidiyor .servisi de içinde 900 veriyoruz.
Az öğrencili küçük bi yer.3 katlı bahçeli villa,tv yok,menüleri güzel ve besleyici,ingilizce ve müzik dersleri var ayrıyeten.
Yer İzmir fiyat inanılmaz gelebilir ama doğru.
Aylık 30 tl ödüyorum. 8-13:00 ve 12:00-17:00 saatleri. Benim kızım öğleden sonra gidiyor. Okul 2 katlı bahçeli. 4 sınıf, oyun odası, beslenme sınıfı var. Çocukları kapıdan teslim ediyoruz içeri girmek yasak zaten kapıda 2-3 görevli kadın oluyor. Ders saati başlayınca okulun iç kapılarını kilitliyorlar. Öğretmenimizde tecrübeli tatlı bir hanım. İlk hafta biraz zorlu geçti ama şimdi severek gidiyor.Ne kadar ödüyorsunuz bir de düzenleri nasıl acaba? Cevabınız için teşekkür ederim. Kızım 30 aylık şuan seneye düşünüyorum özel mi devlet mi diye düşünüyorum. Devlet okulu hemen evimin yanında.
Aylık 30 tl ödüyorum. 8-13:00 ve 12:00-17:00 saatleri. Benim kızım öğleden sonra gidiyor. Okul 2 katlı bahçeli. 4 sınıf, oyun odası, beslenme sınıfı var. Çocukları kapıdan teslim ediyoruz içeri girmek yasak zaten kapıda 2-3 görevli kadın oluyor. Ders saati başlayınca okulun iç kapılarını kilitliyorlar. Öğretmenimizde tecrübeli tatlı bir hanım. İlk hafta biraz zorlu geçti ama şimdi severek gidiyor.
Bende yarım gün istiyorum. Güzelmiş anlattığınız kadarıyla gidip yakından incelemekte fayda var sanırım. TeşekkürlerAylık 30 tl ödüyorum. 8-13:00 ve 12:00-17:00 saatleri. Benim kızım öğleden sonra gidiyor. Okul 2 katlı bahçeli. 4 sınıf, oyun odası, beslenme sınıfı var. Çocukları kapıdan teslim ediyoruz içeri girmek yasak zaten kapıda 2-3 görevli kadın oluyor. Ders saati başlayınca okulun iç kapılarını kilitliyorlar. Öğretmenimizde tecrübeli tatlı bir hanım. İlk hafta biraz zorlu geçti ama şimdi severek gidiyor.
Rica ederim insallah aklınıza yatan bir yer bulabilirsinizBende yarım gün istiyorum. Güzelmiş anlattığınız kadarıyla gidip yakından incelemekte fayda var sanırım. Teşekkürler
Mavi basamak AnaokuluMerak ettim sakıncası yoksa ismini söylebilirmisiniz.bizim de fiziki şartları iyi ama sizinkini fiyatı uygun geldi.
4000 tlcik kadar :)3 sene önce 2.300 dü Bilfen şimdi ne kadar:))
Teşekkürler bakıcam buna da. Hiç duymamıştımMavi basamak Anaokulu
Aboo kim gönderiyor oraya ya:))4000 tlcik kadar :)
İstanbuldayız, Şişli civarı. Kızım 2 yaşından beri kreşe gidiyor, 3'ünü doldurmasına 2 ay kaldı. (34 aylık oluyor bu durumda)
Kreş ücreti 1450+servis 180... Toplam 1630 ödüyoruz. 18 yıllık bir kurum, yemekleri mükemmel ve güvenilir bir firma tarafından yapılıyor. Aktiviteler de tatmin edici. Mesela bu dönem yoga ve bale dersi alıyorlar farklı öğretmenlerden. Daha büyük yaş gruplarını yüzmeye bile götürüyorlar. Her gün neler yaptığı, neler yediği, uyku düzeni, sınıf içindeki o günkü ruh hali bana raporlanıyor. Güvenlik çok iyi, kimin geldiği teyit edilmeden kapı bile açılmıyor. Açık hava parkı var.
Komşumun kızları devlet kreşine gidiyor. Servisleri yok, yakın çünkü. Aylık 450 ödüyorlar. Yemekler ortalama, kahvaltılarını çok yeterli bulmadım, mesela asla yumurta çıkmıyor. Kayıt esnasında 400-500 tutan bir kırtasiye masrafı yaptırmışlar senelik olarak. Burada da açık park var ama aktiviteler evde de yaptırabileceğiniz cinsten. Öyle ekstra şeyler yok. Ama fiyatına göre gayet güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?