• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
İstanbul'da bizim kreş bedavaymış ben susayım :D Şaka bir yana da 1.000-TL den başlıyor fiyatlar.

Benim kızım 42 aylık yani 3.5 yaşında .Sabah 8 akşam 6 tam gün gidiyor .servisi de içinde 900 veriyoruz.
Az öğrencili küçük bi yer.3 katlı bahçeli villa,tv yok,menüleri güzel ve besleyici,ingilizce ve müzik dersleri var ayrıyeten.
Yer İzmir fiyat inanılmaz gelebilir ama doğru.

Arkadaşlar ben merak ediyorum. Kreşe basayan çocuklar sık sık hasta oluyor. Bu durumda nasıl bir çözümünüz var.
Çözümü yok malesef. Beslenmesine dikkat ediyoruz. Bizimki antibiyotiklik hasta olmadı hiç. Ama bol bol nezle ve öksürük olur. Bize de bulaşır. Sırayla hasta oluruz:)

ben evime yakın bir yere vermek taraftarıyım, akşam sabah işe gidiş geliş saatlerim uygun çünkü, kendim bırakıp kendim alırım diye düşünüyorum, ama çevremden duyduğum kadarıyla 1200 TL falanmış çok geldi bana açıkçası. :110:
Devlete belediyeye ait kreşler var Antalya'da ve 500 600 TL arası tam gün üstelik neden oralarda iki katı anlamadım

fiyatlari okuyunca ben şok! :oha::oha: ev kirasi kadar anaokulu mu olur ya.

Ozeller zaten ucmus gidiyor...
Boylelikle gelecek nesilde ucup gidiyo elimizden o bambaska bir tartisma konusu zaten.

Ayrica bu devlet anaokulunun neden ucreti var hic anlamis degilim!! Bizim zamanimizda yoktu.devlet ogrt maasini vermiyormu zaten??

Allah asgari ucretli anne babalara yardim etsin vallahi..

Biz de vermek istiyorduk ama ikinci dönemlerde kayıt yapılıyor mu acaba? Bir de fiyatlar ne çok artmış. 1500 ü gözden çıkardım ama inşallah bulabiliriz. Tabi öncelik güvenlik hijyen ve yemekler olmalı.

Yalnız her devlet ana okulunda yemek dahil değil artık Çünkü mutfak kısımlarında tüp patladığından beri güvenlik için yemeği velilerden isteyen yerler oluyor. Bir de havuzlu kreş tercih etmeyin, geçen bir çocuk düştü. Eğer tercih ederseniz de havuzun üzerine ağ atılmış olmasına dikkat edin. Bir de bazı kreşlerin ruhsatı yok. Eksikleri oluyor bu durumda. Ya da bazıları meb e bağlı, bazıları değil. Bunlara dikkat edebilirsiniz.

Arkadaşlar ben merak ediyorum. Kreşe basayan çocuklar sık sık hasta oluyor. Bu durumda nasıl bir çözümünüz var.
Bagisikligi guclu cocuk sık sık hastalanmaz , bol bol bagisikligi arttirici takviyelerde bulunun , hicbirsey olmaz

Kızım 3,5 yaşında. Devlet okuluna verdik. Hafta içi 5 gün, yarım gün gidiyor. Beslenmesi bize ait. Okul evime yakın olduğu İçin servisimiz yok. Buradaki ücretleri okuyunca bizimkisi çok komik bir rakam kaldı vallahi. Allah sizlere kolaylık versin insallah
Devlet kaç aydan itibaren alıyor acaba?

Ben kocaelin deyim. Servis hariç 800 . Çok memnunum .3 katlı villa bahçeli öğretmenler çok iyi. Beyaz ekmek şeker çikolata kek falan menülerinde yok . Ayrıca kreşte televizyon falan da yok. Sadece etkinlik ağırlıklı. Yabancı dil İngilizce veriyor. Kreşe verirken bu tip şeylerede dikkat edin mutlaka. Sabah 09:00 akşam 17:00 ye kadar. Ben 10:00 gibi bırakıp 16:30 gibi alıyorum
Merak ettim sakıncası yoksa ismini söylebilirmisiniz.bizim de fiziki şartları iyi ama sizinkini fiyatı uygun geldi.

Kızımın gittiği okul 36 aydan itibaren alıyor. 36-48 ay arası ve 48-66 ay arası sınıflar var
Ne kadar ödüyorsunuz bir de düzenleri nasıl acaba? Cevabınız için teşekkür ederim. Kızım 30 aylık şuan seneye düşünüyorum özel mi devlet mi diye düşünüyorum. Devlet okulu hemen evimin yanında.

Back