• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Benim kızım 42 aylık yani 3.5 yaşında .Sabah 8 akşam 6 tam gün gidiyor .servisi de içinde 900 veriyoruz.
Az öğrencili küçük bi yer.3 katlı bahçeli villa,tv yok,menüleri güzel ve besleyici,ingilizce ve müzik dersleri var ayrıyeten.
Yer İzmir fiyat inanılmaz gelebilir ama doğru.
Canım izmirin neresi kreş adı yazarmısın özelden..

Ne kadar ödüyorsunuz bir de düzenleri nasıl acaba? Cevabınız için teşekkür ederim. Kızım 30 aylık şuan seneye düşünüyorum özel mi devlet mi diye düşünüyorum. Devlet okulu hemen evimin yanında.
Aylık 30 tl ödüyorum. 8-13:00 ve 12:00-17:00 saatleri. Benim kızım öğleden sonra gidiyor. Okul 2 katlı bahçeli. 4 sınıf, oyun odası, beslenme sınıfı var. Çocukları kapıdan teslim ediyoruz içeri girmek yasak zaten kapıda 2-3 görevli kadın oluyor. Ders saati başlayınca okulun iç kapılarını kilitliyorlar. Öğretmenimizde tecrübeli tatlı bir hanım. İlk hafta biraz zorlu geçti ama şimdi severek gidiyor.

Aylık 30 tl ödüyorum. 8-13:00 ve 12:00-17:00 saatleri. Benim kızım öğleden sonra gidiyor. Okul 2 katlı bahçeli. 4 sınıf, oyun odası, beslenme sınıfı var. Çocukları kapıdan teslim ediyoruz içeri girmek yasak zaten kapıda 2-3 görevli kadın oluyor. Ders saati başlayınca okulun iç kapılarını kilitliyorlar. Öğretmenimizde tecrübeli tatlı bir hanım. İlk hafta biraz zorlu geçti ama şimdi severek gidiyor.

Şehir neresi acaba???

İmkanınız varsa düzgünbir özel kreşe verin. Devlet o yaşta kolay kolay sınıf açmıyor çok talep olması lazımmış.

Ayrıca 48 ay oluyorsa yarımgün olmuyor tam gün yani 16.00 ya kadar oluyor.

İstanbuldaysanız 1000 tl civarı bulursunuz

QUOTE="gamzelikiz90, post: 57533122, member: 682197"]Merhaba kızlar, özellikle çocuğunu kreşe gönderen anneler:KK54:

33 aylık kızıma kv bakıyor, bu sene artık kreşe vermeyi düşünüyordum fakat kv ben bu yılda bakarım deyince vazgeçtik, çünkü mayıs ayına kadar kredi ödemelerimiz var.
Seneye yaza yarım günle başlayıp kışa doğru tam güne çevirmeyi düşünüyorum, ondan sonra herkes evine dönmüş olur bu vesile ile (kv, kp bende kalıyor çünkü çocuğa baktıkları için)
Öncelikle seneye kızımın anaokuluna kayıt yaşı dolacak, ama devlet anaokulları nasıl aranızda gönderen var mı?
yada direkt kreşe mi vermeliyim?
istanbulda oturuyorum, kreş fiyatları nasıl, altından kalkabiliyor musunuz?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız...[/QUOTE]

İstanbulda oturduğunuz yere göre kreş fiyatları çok değişkenlik gösterir
Oturduğumuz semt civarı en düşük fiyat tam gün 2000 civarınki daha mahalle kreşi tarzı bir yer
Daha kurumsal bir yer isterseniz 30-50 bin arası yıllığa çıkıyor fiyatlar maalesef

Bende yarım gün istiyorum. Güzelmiş anlattığınız kadarıyla gidip yakından incelemekte fayda var sanırım. Teşekkürler

Gecen yil ozel kolejin anaokuluna 10 ay icin 12 bin tl pesin vermistik, aylik 1200 e geliyor.
Servis de yillik pesin 3000 di.
Pesin derken kredi kartindan cektirip taksit yaptirabiliyorsunuz.

Eğer tam gün çalışıyorsanız devlet maalesef uymuyor, çünkü yarım gün oluyor genelde, mecburen özel tercih etmek zorunda kalıyor insan.

Biz 1150 veriyoruz ama en pahalı kreşlerden biri şehrimde. Ama çok geniş bahçesi, hayvanat bahçesi vs var (bina altında olmaması hoşuma giden bi ayrıntı oldu) ama en önemlisi kızım çok sevdi gerisi bi şekilde halloluyor işte.

Fiyat sizin için ne kadar önemli ona bağlı bazı kurumların boş kontenjanlarindan faydalanabilirsiniz .devlet kurumları kendi çalışanları için kreşleri var bazen kont.dolmuyor dışarıdan da alabiliyorlar.arastirin istersenuz

Bulunduğum muhitte en düşük kreş 1600 civarı.
Üst limiti söylemeyeyim.
Ama orta halli uyku odalı, beslenmeleri düzgün bir şekilde yapılan, eğitimciler tarafından yönetilen kreşlerden bahsediyorsak 2000 ve üstü fiyatlar.

benim kızım belediye kreşine gidiyor sarıyerdeyiz. aylık 600 tl. 8-17 arası kahvaltı öğle ve ikindi menüsü var. bahçesi parkı var. haftada 1 yoga 1 spor 1 drama dersleri var. öğretmenler üniversite mezunu. 3 sınıf var 3-4-5 yaş. özel gibi sadece okulumuz biraz küçük . gezileri aktiviteleri herşeyleri var. hiç bir malzemede almadık başlarken. herkesin maddi imkanları farklı tabi. benim imkanıma göre çok çok iyi bir seçim ve okul. zaten önceliği belediye personelinin çocuklarına veriyorlar. cok az kontenjanı var. kızım 3,5 yasında. devlet anaokulu eğer bir ilkokula bağlı anasınıfı ise 48 aylıkken alıyor. liselerin uygulama okulları 3 yaş ve tam gun alıyor.

İstanbuldayız, Şişli civarı. Kızım 2 yaşından beri kreşe gidiyor, 3'ünü doldurmasına 2 ay kaldı. (34 aylık oluyor bu durumda)
Kreş ücreti 1450+servis 180... Toplam 1630 ödüyoruz. 18 yıllık bir kurum, yemekleri mükemmel ve güvenilir bir firma tarafından yapılıyor. Aktiviteler de tatmin edici. Mesela bu dönem yoga ve bale dersi alıyorlar farklı öğretmenlerden. Daha büyük yaş gruplarını yüzmeye bile götürüyorlar. Her gün neler yaptığı, neler yediği, uyku düzeni, sınıf içindeki o günkü ruh hali bana raporlanıyor. Güvenlik çok iyi, kimin geldiği teyit edilmeden kapı bile açılmıyor. Açık hava parkı var.

Komşumun kızları devlet kreşine gidiyor. Servisleri yok, yakın çünkü. Aylık 450 ödüyorlar. Yemekler ortalama, kahvaltılarını çok yeterli bulmadım, mesela asla yumurta çıkmıyor. Kayıt esnasında 400-500 tutan bir kırtasiye masrafı yaptırmışlar senelik olarak. Burada da açık park var ama aktiviteler evde de yaptırabileceğiniz cinsten. Öyle ekstra şeyler yok. Ama fiyatına göre gayet güzel.

Hangi kreş acaba isim verebilir misiniz??

Merhabalar ,
Ben de oğlumu kreşe vermek istiyorum. Forumda bahsettiğiniz kreşin ismini ve lokasyonunu öğrenebilir miyim rica etsem?
İzmir de Göztepe deyiz biz de , şimdiden teşekkür ederim

Back