- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
- Konu Sahibi gamzelikiz90
-
Yuh 5000 ne yav? Kreşi taksitle üstünüze mi yapacaklarmış?Ay neresi diye sorsam? 1.630 iyiymiş. Biz de yeğenim için kreş arıyoruz. Aylık 5.000 diyen bile var
Çözümü yok malesef. Beslenmesine dikkat ediyoruz. Bizimki antibiyotiklik hasta olmadı hiç. Ama bol bol nezle ve öksürük olur. Bize de bulaşır. Sırayla hasta oluruz:)Arkadaşlar ben merak ediyorum. Kreşe basayan çocuklar sık sık hasta oluyor. Bu durumda nasıl bir çözümünüz var.
Allah yardım etsin valla hepimize, bakalım yaza neler olacak kv den kurtulayım derken daha da beter olmaz inşallah herşey
Devlete belediyeye ait kreşler var Antalya'da ve 500 600 TL arası tam gün üstelik neden oralarda iki katı anlamadımben evime yakın bir yere vermek taraftarıyım, akşam sabah işe gidiş geliş saatlerim uygun çünkü, kendim bırakıp kendim alırım diye düşünüyorum, ama çevremden duyduğum kadarıyla 1200 TL falanmış çok geldi bana açıkçası.
Bilfeni bilmem ama tanınmış özel bir ana okulu Burada senelik 15,20 bin3 sene önce 2.300 dü Bilfen şimdi ne kadar:))
Bagisikligi guclu cocuk sık sık hastalanmaz , bol bol bagisikligi arttirici takviyelerde bulunun , hicbirsey olmazArkadaşlar ben merak ediyorum. Kreşe basayan çocuklar sık sık hasta oluyor. Bu durumda nasıl bir çözümünüz var.
henüz çocuğum yokken bu başlıklarda neden gezip kendime endise katiyorum bilmiyorumBilfeni bilmem ama tanınmış özel bir ana okulu Burada senelik 15,20 bin
Devlet kaç aydan itibaren alıyor acaba?Kızım 3,5 yaşında. Devlet okuluna verdik. Hafta içi 5 gün, yarım gün gidiyor. Beslenmesi bize ait. Okul evime yakın olduğu İçin servisimiz yok. Buradaki ücretleri okuyunca bizimkisi çok komik bir rakam kaldı vallahi. Allah sizlere kolaylık versin insallah
Merak ettim sakıncası yoksa ismini söylebilirmisiniz.bizim de fiziki şartları iyi ama sizinkini fiyatı uygun geldi.Ben kocaelin deyim. Servis hariç 800 . Çok memnunum .3 katlı villa bahçeli öğretmenler çok iyi. Beyaz ekmek şeker çikolata kek falan menülerinde yok . Ayrıca kreşte televizyon falan da yok. Sadece etkinlik ağırlıklı. Yabancı dil İngilizce veriyor. Kreşe verirken bu tip şeylerede dikkat edin mutlaka. Sabah 09:00 akşam 17:00 ye kadar. Ben 10:00 gibi bırakıp 16:30 gibi alıyorum
Kızımın gittiği okul 36 aydan itibaren alıyor. 36-48 ay arası ve 48-66 ay arası sınıflar varDevlet kaç aydan itibaren alıyor acaba?
Ne kadar ödüyorsunuz bir de düzenleri nasıl acaba? Cevabınız için teşekkür ederim. Kızım 30 aylık şuan seneye düşünüyorum özel mi devlet mi diye düşünüyorum. Devlet okulu hemen evimin yanında.Kızımın gittiği okul 36 aydan itibaren alıyor. 36-48 ay arası ve 48-66 ay arası sınıflar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?