Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
aaayyyy farketmemişim çok sağolun.. düzeltemiyorum da şimdi
bende bizim çevreyi 1800-2000 arası duymuştum da gözüm korkmuştu artı 20 yıllık ve talebi çok olan bir anaokulu

demek ki bazı yerler istanbuldan da pahalı

İstanbulu bilmiyorum ama bursada duzgun kresler yarim gun 1350 liradan basliyor,tam gun 2000 lira civarinda. Ucuz kresler de var ama bunlar sacmasapan seyler ogretiyorlar cocuklara ve de yemeklerde ucuz malzeme kullaniyorlar,basite kaciyorlar. Cocugunuzu krese verirken fiyatindan once guvenlik,mutfak gibi kosullarini degerlendirmeye almalisiniz nacizane tavsiyem

İstanbul da tüm gün olan devlet anaokulu varsa öncelikle onu araştırın tabi ama sayısı çok azdır.Bixim yaşadığımız yerde tam gün devlet anaokulu yok çalışanlar mecburen ozele veriyor

İstanbuldayız, Şişli civarı. Kızım 2 yaşından beri kreşe gidiyor, 3'ünü doldurmasına 2 ay kaldı. (34 aylık oluyor bu durumda)
Kreş ücreti 1450+servis 180... Toplam 1630 ödüyoruz. 18 yıllık bir kurum, yemekleri mükemmel ve güvenilir bir firma tarafından yapılıyor. Aktiviteler de tatmin edici. Mesela bu dönem yoga ve bale dersi alıyorlar farklı öğretmenlerden. Daha büyük yaş gruplarını yüzmeye bile götürüyorlar. Her gün neler yaptığı, neler yediği, uyku düzeni, sınıf içindeki o günkü ruh hali bana raporlanıyor. Güvenlik çok iyi, kimin geldiği teyit edilmeden kapı bile açılmıyor. Açık hava parkı var.

Komşumun kızları devlet kreşine gidiyor. Servisleri yok, yakın çünkü. Aylık 450 ödüyorlar. Yemekler ortalama, kahvaltılarını çok yeterli bulmadım, mesela asla yumurta çıkmıyor. Kayıt esnasında 400-500 tutan bir kırtasiye masrafı yaptırmışlar senelik olarak. Burada da açık park var ama aktiviteler evde de yaptırabileceğiniz cinsten. Öyle ekstra şeyler yok. Ama fiyatına göre gayet güzel.

Devlet anaokuluna gidiyor yavrum servis dahil 600 tl ama bu bizim 3e kadar. 5 e kadar olan farkli fiyatta var ama 150 lira faln. Yani size servissiz 600 gbi olur devlette tahminim

Ben kocaelin deyim. Servis hariç 800 . Çok memnunum .3 katlı villa bahçeli öğretmenler çok iyi. Beyaz ekmek şeker çikolata kek falan menülerinde yok . Ayrıca kreşte televizyon falan da yok. Sadece etkinlik ağırlıklı. Yabancı dil İngilizce veriyor. Kreşe verirken bu tip şeylerede dikkat edin mutlaka. Sabah 09:00 akşam 17:00 ye kadar. Ben 10:00 gibi bırakıp 16:30 gibi alıyorum

Arkadaşlar ben merak ediyorum. Kreşe basayan çocuklar sık sık hasta oluyor. Bu durumda nasıl bir çözümünüz var.

Öfff tam benlik konu ama fiyatları görünce bii afalladım vallahi.. bizde seneye vericez oğlanı iki çocukla başa çıkmak zor olur benim için biz yarım gün düşünüyoruz ama ona bile 700- 800 dedi bikaç yer bu yıl için seneye 1000 olur artık..

İstanbul 2016 da aldım kreşten son faturama baktım :)
1650+servis
sabah 8 aksam 18,30

Daha önce 1200 tl ye servis içinde yollamıştım ama bu okulun yanından geçemezdi.

Arkadaşlar ben merak ediyorum. Kreşe basayan çocuklar sık sık hasta oluyor. Bu durumda nasıl bir çözümünüz var.
Bende yok öyle bir çözüm. =) Kızım 6-7 ay boyunca 1 hafta hasta 1 hafta iyiydi. Sonra hasta olma sıklığı yavaş yavaş azalıyor. Bağışıklık sistemine katkı diye düşünmek, doktorunu, beslenmemesini aksatmamak dışında yapılacak bir şey yok.

Ben izmirde'yim kızım 3 yaş 8 ay yarım gün kreşe veriyorum.Sabah 10 akşam 5 fiyatı 1300 TL servis yok. Benim için öncelik güvenlik ve bahçeydi.

ya kızlar devlet anaokuluna nasıl kayıt yaptırıyorsunuz peki?
ben bu konuya çok yabancıyım, nerden bilebilirim semtimdeki devlet anaokullarını mesela Milli eğitime mi gitmek lazım

3 Yaş bizim 1600 yarım gün. Servisle beraber 1900 oluyor.
Yeni açılan bir yer olduğu için çevresindeki okullara göre daha iyiydi fiyatı.

canim boyle tahtalara falan mi vursam ne yapsam bilemiyorum ama benim iki sipada da boyle bir problemim olmadi simdiye kadar, kucuk baslayali bir ay oluyor.

ikisi de sonbahar mevsiminde basladilar.

bence ilk onlem olarak kis mevsiminde baslatmamak gerekiyor, ve eger mumkunse salgin haftalarinda hasta olmasa bile evde bakilmali.
ikinci olarak ben ikisinde de egitim yili basinda bir kutu multivitamin takviyesi veriyorum, bagisikligini guclendirsin diye, sonra yil icinde devam etmiyorum eger ki normal besleniyorlarsa. Kis boyunca da omega-3 ve d+k vitamini veriyorum.

Ay neresi diye sorsam? 1.630 iyiymiş. Biz de yeğenim için kreş arıyoruz. Aylık 5.000 diyen bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…