• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gamzelikiz90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
47
17
38
Merhaba kızlar, özellikle çocuğunu kreşe gönderen anneler:KK54:

33 aylık kızıma kv bakıyor, bu sene artık kreşe vermeyi düşünüyordum fakat kv ben bu yılda bakarım deyince vazgeçtik, çünkü mayıs ayına kadar kredi ödemelerimiz var.
Seneye yaza yarım günle başlayıp kışa doğru tam güne çevirmeyi düşünüyorum, ondan sonra herkes evine dönmüş olur bu vesile ile (kv, kp bende kalıyor çünkü çocuğa baktıkları için)
Öncelikle seneye kızımın anaokuluna kayıt yaşı dolacak, ama devlet anaokulları nasıl aranızda gönderen var mı?
yada direkt kreşe mi vermeliyim?
istanbulda oturuyorum, kreş fiyatları nasıl, altından kalkabiliyor musunuz?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız...

merhaba kızım 34 aylık (3 yaş 2 ay)
1 ay oldu kreşe başlayalı bakıcı sorunlarından malesef

devlet okullarını bilmiyorum
biz İstanbul servis içinde 1150 tl veriyoruz tam gün

kızınız 3 yaş 2 aylık ise 38 aylık oluyor ;) bu ay hesabı kafayı baya karıştırıyor ;)
istanbulda ucuza vermişiniz biz Bursadayız , servis dahil aylık 1000 tl ve erken kayıtla bu kadar ... Bizim bulunduğumuz bölgede uygun fiyatlar çünkü merkez dışı sayılabilecek bir yer ama daha merkezi yerlerde sadece kreş 1200 ile 1800 arası servis hariç..

ben evime yakın bir yere vermek taraftarıyım, akşam sabah işe gidiş geliş saatlerim uygun çünkü, kendim bırakıp kendim alırım diye düşünüyorum, ama çevremden duyduğum kadarıyla 1200 TL falanmış çok geldi bana açıkçası. :110:

Fiyatlar binden başlıyor bizim buralarda .bizim buraları sorma söyleyemem :))

Bütün gün evde tv başında vakit geçireceğine kreşe gitmesi daha mantıklı değil mi ? Babaannesi ve dedesi sürekli oyun oynayamaz yada kış günü park bahçe dolastiramaz .o sebeple kredini bitirir bitirmez kreşe ver derim yada şuan çok zorlamayacaksa gönderebilirsin .

ben evime yakın bir yere vermek taraftarıyım, akşam sabah işe gidiş geliş saatlerim uygun çünkü, kendim bırakıp kendim alırım diye düşünüyorum, ama çevremden duyduğum kadarıyla 1200 TL falanmış çok geldi bana açıkçası. :110:
en güzeli zaten evinize yakın olması
biz bakıcıya 1500 veriyorduk onu da beğenmiyorlardı
biz mecbur ya bakıcı ya kreş

sizin seçeneğiniz olduğu için acele de etmeyebilirsiniz tabi
benim fikrim babaanne iyi bakıyorsa 3,5 4 yaşına kadar vermeyin sabredin derim

babanne ve dede özellikle de dede çok güzel ilgileniyor, genel ihtiyaçları babanne, oyun park vs dede ilgileniyor (dedemiz hiperaktif :) mayıstan sonra bayram yıllık izindi derken kreşe vermem zaten ama ağustosta vericem nasipse ilk ay yarım gün gider herhalde o sırada yine babnne ve dede bakar alışınca da herkes evine inşallah, çünkü bir yandan da çocuk için bile olsa aynı evde olmaktan sıkıldım ve evimde artık rahat etmek istiyorum bir evde yaşamak müthiş zor :(

Geçen sene devlet anaokulunda tam gün maliyet 700 demişlerdi servis dahil bu sene 1000 olmuştur

2015 de servis hariç 900 idi oğlumun okulu

Burada bakıcı asgari ücret artı yol parası olduğu için kreş ucuz kalıyor

Merhaba kızlar, özellikle çocuğunu kreşe gönderen anneler:KK54:

33 aylık kızıma kv bakıyor, bu sene artık kreşe vermeyi düşünüyordum fakat kv ben bu yılda bakarım deyince vazgeçtik, çünkü mayıs ayına kadar kredi ödemelerimiz var.
Seneye yaza yarım günle başlayıp kışa doğru tam güne çevirmeyi düşünüyorum, ondan sonra herkes evine dönmüş olur bu vesile ile (kv, kp bende kalıyor çünkü çocuğa baktıkları için)
Öncelikle seneye kızımın anaokuluna kayıt yaşı dolacak, ama devlet anaokulları nasıl aranızda gönderen var mı?
yada direkt kreşe mi vermeliyim?
istanbulda oturuyorum, kreş fiyatları nasıl, altından kalkabiliyor musunuz?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız...

devlet tam gün değil ki.
ya bakıcı yada yine kv ile desteklemeniz gerekecek.

yegenim tam gun devlet anaokuluna gidiyor (kiz meslek lisesi icinde anaokulu var, Bursada)
bu yil sanirim 550 tl veriyorlar, ucrete yemek dahil ulasim ayrica ucretlendiriliyor, bizimkiler servis kullanmiyorlar.

Bu hafta krese basladik , 1500 tl
Servis yok , ben birakip alicam
Istanbuldan bile pahali bizim burasi

Allah yardım etsin valla hepimize, bakalım yaza neler olacak kv den kurtulayım derken daha da beter olmaz inşallah herşey :dua:

Back