düzeltilmiş yaşı 17 ay olan 19 aylık kızımı kreşe yollamayı düşündüm yaz aylarında 200 milyon kırtasiye parası istediler çok şaşırdım:1shok: çünkü henüz kağıt kalem makas boya filan:ecrin_bebek:anlayacak çağda olmadığından buna gerek olmadığını düşündüm
ayrıca kreşlerde kahvaltıda süt yerine meyve çayı peynir yerine zeytin verilmeside beni rahatsız etti.çünkü lmaz:büyüme çağında bebeklerin bunlara herkesten fazla ihtiyacı var ve kreş ücreti 650-700 milyon civarı buna yeter diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz?:uhm:yasakkelime
Hangi kreşle görüştüğünüzü bilmiyorum ama bizim semtimizde 450 liraya tam gün bi kreş var.
Çok memnun olunan bir kreş.
Menüleri de gayet iyi.
Siz biraz daha araştırın bence. Eminim daha iyi bir yer bulacaksınız.
Canım buradada var öyle kreşler. Senelik 7bin isteyen kreşler var servis yemek hariç Ama dediğim gibi iyi araştır derim mutlaka sana uygun bişiy vardır.
canım günaydın ben oğlumu göndereceğim kısmetse 1 hazirandan itibaren çok büyük bir yer değil ama öğretmenimiz çok ilgili menüler gayet iyi aktivitelerde öle ve 360 tl ye anlaştık.Oğlum bu yıl 1.sınıfa başlayacak okula başladığında etüd alacak fiyat 260 tl ye düşecek.