• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama krepe balyaj yapıcam fikir verin lütfen (resimli)

balyajı saçlarımın diplerine de uygulamalı mıyım?

• Ankete Katılan
    30
aaa çok hoş olmuş :asigim:
bak şimdi benim de aklım çelindi ya acaba uçları daha kırmızımsı mı yapsam kızılın üstüne
hem sen önermiştin bunu bana en başta
valla bayıldım :asigim:

kızlar sağolun... bir foto da fön çektirince koyacağım. bakalım fönlü nasıl durucak çok merak ediyorum.

bence doğal saçlı halinle daha güzelsin...

Canım kusura bakma ama diple uçlar çok zıt duruyor dipleirni daha açık renge boyayaıp onunda bir iki ton açığı uçlara krepe yapsan daha güzel dururdu.
Sen bilirsin yinede.

ya cnm kusura bakma ama bana balyaj gibi gelmedi pek hafif daha üstten yapsaymıssın gölgeli gibi olcakmış oranı iyi ayarlayamamıssın böle kötü duruyor yarısı sarı yarısı çk koyu kahve... yani keşke sadece uçlarında atsaydın :delphin:

canlarım saçlarım tam kurumamıştı foto çekerken. ondan çok koyu durmuş dipler. ben uygun bir zamanda güzel bir foto çekeceğim. o zaman koyarım mutlaka. yorumlarınız için teşekkürler...

lolalucycim zevk senin zevkin tabi ki ama bana kalırsa
keske sacının heryerine yapabilseymissin
bence acıcı falan kendin yapmıssın üstelik karamelide elde etmissin
ev için basarılı bi işlem yapmısken keske hepsi bu renk olsaydı cnm

ya canım bende beğendim renk olarak çok güzel olmuş ama krepeyi daha diplere doğru atsaymışsın daha doğal sanki güneşten açılmış gibi olacakmış...ama olsun bölede güzel :))))
ya aslında krepeyi arkalara atıp nasıl boyadın peki zor olmadımı?

zor oldu tabi. ama uğraştım. işte bu da fönlü hali yalnız fönümün kusuruna bakmayın alelacele düzleştiriverdim. uçlarıyla fazla uğraşamadım.
a]

ben özellikle uçlarda olsun istedim de bu yüzden krepe balyajı tercih ettim. hem dip balyajı yapmak için belli zamanlarda uğraşman gerekmiyor hem de yıpraırsa uçları yıpranır. hiç olmadı kestirirsin gider diye düşündüm. bu resimde daha iyi görünüyor herhalde çünkü saçlarım tamamen kuru ve sanırım dengesiz yapılmış bir yer de yok.ben uçları bir dahaki dip boyasında biraz daha koyulaştırmayı düşündüm. fakat şimdi yapmayacağım çünkü zaten yıprandı üstüste boya olmasın dedim. şimdi bakım yapıcam işte. kısa aralıklarla 3 kere açma işlemi görmüş bir saça göre çok iyi sayılır. zaten devamını getirmeyi düşünmüyorum. böyle uzasın gitsin...

Benim saçlarımda seninki gibi kıvırcık.ama kumral kestane tonları bende uçlarına aynen bu şekilde sarı gölgeler yaptırdım çok hoşuma gitti biraz böle kullanıp tüm saçımı yaptırmayı düşünüyorum bakalım seninkide hoş olacaktır

anketimi değerlendirirseniz çok sevinirim zira çevremdekiler sana açık renk saç daha güzel yakışıyor bizce diplere de balyaj yap karamel saçların olsun diyorlar. bu konuda yoğun baskı var. ben de sizin değerlendirmenize sunmak istedim kızlar...

Selam herkese.Arkadaslar ben esmer tenliyim.Bundan 7 ay once golge yaptırmak amacıyla kuaföre gittim adam resmen röfle yaptı ve dıplerden baslayarak sık sık sarılar vardı saclarımda.Bazıları begenırken bazıları yakısmadıgını soyledı.Acıkcası bana da dogallıktan uzak gelıyordu.Röfleler iyice aktıktan sonra sadece uclarında sarılar kaldı ve boyle daha cok yakıstı.Daha sonra gecen hafta artık sarıdan sıkıldım ve rofleleri kapatacak sekılde kumrala boyadım saclarımı.Tabıı sarıdan sonra cok koyu geldı alısamadım.Sımdı krepe balyaj yaptırmayı dusunuyorum.Saclarım uzun. ortadan uclara dogru tenıme yakısacak bır sarı renkte krepe balyaj nasıl olur ? Fikirlerinizi almak istiyorum.

Back