• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama krepe balyaj yapıcam fikir verin lütfen (resimli)

balyajı saçlarımın diplerine de uygulamalı mıyım?

• Ankete Katılan
    30

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
(yaptım balyajımı arkadaşlar.......)

merhaba kızlar,
şu an saçlarım resimde de görüldüğü gibi palettenin sıcak çikolatasıyla boyalı durumda. koyu bir renk. ben de uçlarına krepe balyaj yöntemiyle hafif hareketlenme yapmak istiyorum. acaba saç uçlarımı açıcıyla açtıktan sonra palettenin 6.68 bronz kahvesiyle, 9.5 sarı rengini karıştırsam karamelimsi bir renk elde eder miyim? neden bu renkler diye sorarsanız evde bulunan boyalar bunlar da ondan. ne dersiniz? bana bir akıl verin...

Son düzenleme:
bence saçlarını acıcıyla actıktan sonra üzerine bronz kahveyi sür tam rengi tutmazsa bir kez daha sürersin aynı renkten. sarıyı sürme bir arkadasımınkının rengide senın saç rengiydi sarı renge boyadık ve çok cırtlak bir renk çıktı ortaya. ama ben senın yerinde olsam kuaföre giderim dipleri çikolata rengine boyatırım uçlarına platin yaptırırım saçlarında kıvırcık çok yakısır sana

bence kuafore gtmelısın balyaj dıkkat ıster rengı olduda tutturdun dyelım ama duzgun atamazsan hoş olmaz dedıgın boyaları bılmıyorum paletın balyaj rofle setı var ondan al cok bekletme gerek yok ıkı 3 işleme

yorum yapan arkadaşlarım teşekkür ederim. fakat sitem etmeden edemeyeceğim. aşkolsun kızlar birsürü kişi bakmış ama 2 arkadaş yorum yazmış...:(
neyse ben krepe balyajımı yaptım. palettenin açıcısıyla yaptım. balyajların yerleri tam istediğim gib oldu. sadece açma işleminden sonra cila olarak bronz kahveyle sarıyı sarı yoğun olmak üzere karıştırıp sürmedim henüz. böyle bile güzel oldu bence ama tabi cilasını geçince daha iyi olur. bu boya karışımını saçımın bir kısmında deneyeceğim. güzel olursa tüm uçlara uygulayacağım. olmazsa uygun bir renk boya alıp cila işlemini tamamlayacağım. saçlarımda herhangi bir yıpranma olmadı şükür. zaten krepe balyaj olduğu için uçlar açıldı sadece... adnan serterin uzman tvde anlattığı şekilde uyguladım. yalnız yıkadıktan sonra taraması bir hayli zor oldu. saç açıcı spreyim sağolsun. o olmasaydı yanmıştım. şimdi arap kıvırcığı saçlıların neden gidip saçlarını düdük gibi kestirdiklerini çok iyi anlamış bulunmaktayım. konu hakkındaki deneyimlerimden faydalanmak isteyen arkadaşlar istediğinizi sorabilirsiniz...

yorum yapan 2 arkadaşıma da tekrar teşekkür ederim....

uzun oldu galiba ama topiğimi bari ben doldurayım dedim:D

cnm senin aç konusundaki araştırmalarına hamlelerine ve cesaretine hayranım zaten...bu arada saçlarını merak ettim foto koyabilir misin?

arkadaşlar saçlarımı açtıktan sonra henüz uçları boyama işlemini uygulamadım. yani normalde uçlar biraz daha koyu olacak. boyayı uyguladıktan sonra da koyarım foto... bir de saçlarım yolunmuş tavuk gibi kusura bakmayın. bugün denizdeydim ve daha yeni geldik eve. henüz duş alamadım. tuzdan saçlarım kötü durmuş. haydi bakalım güzel olmuş mu?

ayyy fotoları eklemeti unuttum yav:)

Eklentiler

• $DSC_0001.jpg
    $DSC_0001.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 204
  • $DSC_0005.jpg
    $DSC_0005.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 194
  • $DSC_0009.jpg
    $DSC_0009.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 226
  • $DSC_0007.jpg
    $DSC_0007.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 200
evet canım boyucam. şimdi çok açık renk oldular. bronz kahveye az sarı katıp boyucam. daha koyu bir renk olucak ve geçişler hafif olucak.

bende krepe balyajla ilgili bilgi almak için girmiştim ki konuyu gördüm ama ben kendim yapmaya cesaret edemem. kuaföre yaptıran arkadaşlar var mı memnunlar mı çok merak ediyorum nette nerdeyse hiç resim bulamadım cesaretimi toplayıp yaptırmak istiyorum ama sanki dipleri çıkmış gibi olmasını da istemiyorum çok kararsızım bir kaç örneğe ihtiyacım var yok mu krepe balyajlı?? :3:

kızlar uçları da boyadım. eşit miktarda sarıyla bronz kahveyi karıştırıp boyadım. daha yumuşak geçiş oldu ama bronz kahveyi daha fazla koysam da olurmuş neyse ben beğendim. sizin fikriniz nedir? yalnız saçlarım daha tam kurumadan çektim fotoları dipler olduğundan koyu renk çıkmış

işte fotolar

Eklentiler

• $DSC_0011.jpg
    $DSC_0011.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSC_0001.jpg
    $DSC_0001.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC_0002.jpg
    $DSC_0002.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 74
çok hoş olmuş canım güle güle kullan
ben böyle saçı seviyorum
yani saçı kıvırcık olup üstler koyu altlar açık renk
çekici gösteriyor saçı alımlı bir havası olduğunu düşünüyorum
uçlardan diplere doğru alev gibi yanıyor yani :)
evde kendin yapmışsın sanırım iyi yapmışsın cetvelle çizilmiş gibi dümdüz olsa hiç olmazdı
güle güle kullan tekrar a.s.

ayyy kıslar teşekkür ederim çok sevindim. kafamı önüme koyma şansım olsa daha neler yapıcam ama..... kuaförüm de şaşıyor bu işe. yakında beni çırak olarak alıcak yanına:) ben seviyorum bu işleri....

Back