40 tlNe kadar tuttu toplam söyleyebilirmisiniz
Merhaba, ne kadar sure kullandiniz acaba ? Ben de bi iki ay kullandim ama etkisini goremedimben kullanıyorum bu karışımı başta pek memnun kalmamıstm geçen hafta dermaroller yapıp uyguladım çok hafifte olsa çatlaklarım silikleşti tabi bir şey söylemek için henüz çok erken. acnelyse zaten bir deri soyucu derim biraz soyuldu ama yanma hissetmedm.
çatlaklarım beyaz ama silikler 1 aydır kullanıyorum dermaroller yaptıktan sonra sürdüm ve sonrasında birkaç gün nemlendirme amaçlı. bu tarz kürler sabır işi 1 ayda sonuç almak her zaman mümkün değil bence ve de düzenli kullanım istiyor. fakat acnelys epey fiyatlı bana 2 hafta ancak dayandı. bu yüzden sadece dermaroller sonrası sürmeye karar verdim. dermaroller öneririm size de yaptıktan hemen sonra bu kremleri sürerseniz daha çok etki edeceğini düşünüyorum sonucta deride ufak ufak delikler açılıyor ve sürdüğünüz kremler anında emiliyor.Merhaba, ne kadar sure kullandiniz acaba ? Ben de bi iki ay kullandim ama etkisini goremedim
Bi de catlaklariniz beyaz mi ? Yenilerde ise yariyor.
Dermarolleriniz kac mm acaba ? Gercekten siliklesiyor mu bu catlaklar, denemedigim sey kalmadi artik. Sanki hic azalmicak gibiler. Dermarolleri ne kdar surede uyguluyorsunuz ?çatlaklarım beyaz ama silikler 1 aydır kullanıyorum dermaroller yaptıktan sonra sürdüm ve sonrasında birkaç gün nemlendirme amaçlı. bu tarz kürler sabır işi 1 ayda sonuç almak her zaman mümkün değil bence ve de düzenli kullanım istiyor. fakat acnelys epey fiyatlı bana 2 hafta ancak dayandı. bu yüzden sadece dermaroller sonrası sürmeye karar verdim. dermaroller öneririm size de yaptıktan hemen sonra bu kremleri sürerseniz daha çok etki edeceğini düşünüyorum sonucta deride ufak ufak delikler açılıyor ve sürdüğünüz kremler anında emiliyor.
umarım kurtuluruz :) limon ve kahveyi de denemeli aslında. evdekiler bu kız yine neler yapıyor diyecekler ama artık alıştımBen de ayni sekilde ne kilo verdim ne boyum catlicak kadar uzadi. Hem de oyle az buz da degil, o kdr cok var ki. Diz kapagin arkasi, basen, kalca.
Dermaroller almayi dusunuyordum zaten. Madecassol kullanmayi dusunuyorum sonrasinda da, umarim ise yarar da azalir su catlaklarrr
Teşekkür ederim brnde size yazdığım gün aldım kullanmaya başladım günde ikş kere kullanıyorum bir şey demek için henüz erken kırmızı çizgiler var kilo alımındanKimse yokmu kullanan...
Merhaba devam ettiniz insallah ? Sonuç nedirMerhaba vücudum da 14 yılık yirtiklar var çoğu iki yıllık diz arkası göbek basen. Nette okudum bu kremleri ve aldım bugün başladım yanma hissi oldu bakalım nolucak. Kullanan ,kullanmış olan varsa lütfen yazsın..teşekkürler
Merhaba ne kadar kullandınız ? Fyda gördünüz müMerhaba vücudum da 14 yılık yirtiklar var çoğu iki yıllık diz arkası göbek basen. Nette okudum bu kremleri ve aldım bugün başladım yanma hissi oldu bakalım nolucak. Kullanan ,kullanmış olan varsa lütfen yazsın..teşekkürler
Baktım faysdasi yok birakmistim. Şimdi spora basliycam sikiliasirsa yirtklar pek onemsz bence... Şimdi diyet yaptm zayıfladım alt gibek kaldı nasl sikilastircam bilmiyorm .Merhaba ne kadar kullandınız ? Fyda gördünüz mü
Üçünü karıştırıp mı kullanıyorsunuz acaba? Nasıl kullanıyorsunuz? Dermaroller yapıyor musunuz?Ben bu üç kremi 2 aydır kullanıyorum. Derimde soyulmalar kızarıklıklar ve kaşıntılar oluyor ama herşeye rağmen devam ediyorum. Şuan için %10 oranında görüntüde bir iyileşme oldu. Bir veya bir buçuk sene kadar düzenli kullanmayi düşünüyorum.
Hayır yapmıyorum sadece kremleri kullaniyorum. Akşamları üç kremi karıştırıp sürüyorum.sabahlari madecassol hametan ikisini karıştırıp sürüyorum. Böyle yapınca çok yara ve gerginlik olmuyor cildimde.Üçünü karıştırıp mı kullanıyorsunuz acaba? Nasıl kullanıyorsunuz? Dermaroller yapıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?