Tatlı Tarifi Krema Dolgulu Meyveli, Kakaolu Fransız Krep - Pınar Süt sponsorluğunda

Ellerinize sağlık zevkle okudum tarifinizi,ne güzel esprili yazmışsınız,tarif derseniz zaten süper olmuş,başarılar dilerim...

Canım öncelikle ellerine sağlık tarifin değişik ve güzel olmuş
Çekim kaliten gerçekten başarılı, nacizane küçük bir eleştiri yapmak istiyorum , cam tabak kullanmışsın ya tarifinin görünürlüğünü azaltmışsın. Porselen tarzı bir seçim yapsaydın daha gösterişli duracağını düşünüyorum. Tabağın kenarına da çikolata yada karamel sos vb. bir sosla süsleme yapsaydın tadından yenmezdi bebişim
Yinede çok güzel ve değişik olmuş ellerine sağlık

Eline sağlık canım başarılar dilerim :)

Ah kuzummmm güzel gözlü hatuncummm ins ya insallah o yolları kesistircemmm :) krep bahanesi olsun :)

Teşekkür ederim.. Aslında dediğin gibi daha şık bi sunum yapabilirdim, portakalları, çilekleri direkt çiçek haline getirip sosla sap ve yaprak yapardım, yanına da üçgen üçgen koyardım, tabağı da dikdörtgen düz beyaz seçerdim vs vs... Ama ne bileyim gecenin bi vakti, yaptım zaten dk demedi cuk cuk indirdim mideye :) İdare eder dedim, profesyonel makinemin hafıza kartı kayıptı, bulunca hadi dedim onla çekeyim onun çekimi, iki süs kurtarır dedim geçtim. Ne bileyim bizim KKnın süslemede coşacağını :)))

Hepimize afiyet olsun diyeyim, başarılar dileyeyim.

ellerinize saglik cok hos anlatmissiniz sizi cok icten buldum ve sanki karsimda anlatiyomussunuz gibi hisse kapıldım. sesinizi duydum o derece
basarilar

ellerinize saglik cok hos anlatmissiniz sizi cok icten buldum ve sanki karsimda anlatiyomussunuz gibi hisse kapıldım. sesinizi duydum o derece
basarilar

Teşekkür ederimm
Merak ettim nasıl bir ses tonu hayali oluştu zihninizde? Arada bazı yazıları okurken bana da olur. Tekrar teşekkürler :))

Aaa ben bunu yeni gordum super olmus canim yarismada basarilar ❤

Teşekkür ederim Denasımm
Gecenin bi körü yaptımdı, artık sunumu şeysi bu kadar. Sütlü tatlılara gireyim bari diye geçiyordu içimden, fırsat bulursan sen de katıl öyle bi çeşit olsun. :*

selam...
bence siz kazanmışsınız....az önce çocuğunuzun topiğini okudum da....bayağı ilerleme kaydetmişsiniz...sahi;şu an ne alemde yavrunuz??

sevgiler....

selam...
bence siz kazanmışsınız....az önce çocuğunuzun topiğini okudum da....bayağı ilerleme kaydetmişsiniz...sahi;şu an ne alemde yavrunuz??

sevgiler....

Est. teşekkür ederimm. Evet, devamını getirmedim. Aslında karışık, günce gibi tutuyordum, ilerledik belli bir düzen oturtmayı başardık diyebilirim, kendi kendine oynama süresi uzadı, uykular düzeninde vb. İşte yemek konusunu aşamadık tam, seçiyor sebzeleri ama ben takmıyorum, "Onun karakteri böyle napalım, sevmiyor tadını demek, nasıl olsa bir gün yer" diyor, daha relaks davranıyor, zorlamıyorum. Ayakkabı giyiyor, evin içinde kendi terlikleri var onları da keyifle giyiyor onu da aştık, kaka mevzunu da aştık... Şükür.

İyiyiz şükür. Ben daha dinginim, benim dingin oluşum da aile içinin enerjisini dengeliyor, yuvarlanıp gidiyoruz öyle. Tekrar teşekkürler ilginize.

Cok güzel görünüyor, elinize saglik, basarilar.
Gramlari 1.5 fincan, 2 fincan ayarlarsiniz demissiniz ya.. Bazen netteki tariflerde de fincan oluyor, ben bunun hangi boy fincan oldugunu bilemiyorum. Yemek takimlarinda olan fincan mi, yoksa kahvalti takimlarinda kullanilan fincan mi? Bunu bi ogreniversem Allah razi olsun sizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…