krem sandalyelerim yardımm

kaderr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
549
3
0
İstanbul
merhabalar ya benım krem renklı sandalyelerım hep leke oldu her seyı senedım sıle sıle dahada kotu oldu onerılerınızı beklıyorum ortu dıkmeyı bılmıyorum sızce napsam hangı leke cıkarıcıları onerırsınız

halı yıkama makinesiyle yıkasan çıkabilir.teyzem koltukları yıkıyo böyle.sandalyeye neden uygulanmasın

bi zaman sonra ne kadar silinse de içine işliyo lekeler ,bence ya üzerlerine uygun renk te örtü diktir yada tekrar dan kaplat...

valla bu durumlarda ben karışım uyguluyorum leke falan kalmıyor sende bi dene istersen
bildiğin şu çamaşırlar için olan leke çıkarıcılar var ya ondan
loc ekliyorum marka ismi vermeye gerek yok anlamışsındır
çamaşır detarjanı ve soda bide halılar için olan sıvı deterjanlardan hepsini sıcak suya koyuyorum ve lifle bi güzel siliyorum pırıl pırıl oluyor
yine de çıkmaz sa kaplattır bence ve üzerine göre güzel bi örtü diktir misafirin gelince çıkarırsın örtüleri

cok sagolun bende ona benzer karısım yaptım am bukez acılan yerler beyaz beyaz leke oldu dun ortu bakmaya cıktım bı tane begendı onları dıktırcem artık cok sagolun yardımlarınzdan dolayı tesekkurler

cok sagolun bende ona benzer karısım yaptım am bukez acılan yerler beyaz beyaz leke oldu dun ortu bakmaya cıktım bı tane begendı onları dıktırcem artık cok sagolun yardımlarınzdan dolayı tesekkurler

Örtüyü nereden buldun nereye diktiyorsun arkadaşım birde kaça mal oluyor.Harfi harfine aynı dert bende de var çünkü : )

Back
X