• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krem mi? Beyaz mı?

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Kızlar merhaba:) Eylül'de düğün olacak kısmetse, tatlı telaşlar başladı. Yıllardır masal tadında cıvıl cıvıl bir evim olsun istedim ve araştırmalarım sonucunda gördüm ki istediğim tarz Country tarzıymış. Çok klasik vintage tarzı beni boğuyor modern tarzla karıştırıp şirin, rahat bir ev olsun istiyorum. Geçenler de Engilish home gittim buradaki tavsiyeler üzerine tabi ki :) İnanılmaz huzurlu bir mağaza çok çok beğendim hele mis gibi yayılan o gül kokusuna bittim :16: Her zaman olduğu gibi kararsız oluşum orada da beni epeyce zorladı. Renk olarak krem ve beyaz ağırlıklı aksesuarlarda. Mesela bir ferforje beğeniyorum kremi mi alsam beyazı mı alsam diye düşünüp pes edip hiç bişey almadan çıkıp gidiyorum mağazadan :25: Bu hafta kesin alışveriş için gitmem lazım sizce krem mi daha hoş durur beyaz mı? Aksesuar olsun mobilyalar olsun perde olsun hep bu iki renk arasında gidip geliyorum... Özellikle evini bu tarzda döşeyenler de fikir verirse çok sevinirim... Benim kadar kararsız olan yoktur herhalde :1: şimdiden teşekkür ederim o güzel yorumlarınız için :39:

Country tarz çok güzel evet.
Bence duvar kağıtları kullanmanız da hoş olabilir. Bir bakın derim.

teşekkürler kızlar kırık beyaz yada krem işte o tonlar veya beyaz olacak karar verebilirsem eğer :1: Duvar kağıdını çok seviyorum ama ev kira olunca her istediğim olamıyor malesef :54:

Eğer country tarz olacaksa beyaz olmalı.. ama beyazlar bir zaman sonra kreme dönüşüyor.. rahatsız olurum dersen kırık beyaz yaptırabilirsin canım

merhaba canım konuyla alakasiz olacak ama seni açık yakalamisken sormak istedim gercekten kusura bakma şimdiden eskiden cok sevdigin erkek arkadasina karsi hissizlik yasiyordu merak ettim bu durum gectimi atlattin mi cunku bende benzer bir durumu yasiyorum :/

kızlar merhaba:) eylül'de düğün olacak kısmetse, tatlı telaşlar başladı. Yıllardır masal tadında cıvıl cıvıl bir evim olsun istedim ve araştırmalarım sonucunda gördüm ki istediğim tarz country tarzıymış. çok klasik vintage tarzı beni boğuyor modern tarzla karıştırıp şirin, rahat bir ev olsun istiyorum. Geçenler de engilish home gittim buradaki tavsiyeler üzerine tabi ki :) inanılmaz huzurlu bir mağaza çok çok beğendim hele mis gibi yayılan o gül kokusuna bittim :16: Her zaman olduğu gibi kararsız oluşum orada da beni epeyce zorladı. Renk olarak krem ve beyaz ağırlıklı aksesuarlarda. Mesela bir ferforje beğeniyorum kremi mi alsam beyazı mı alsam diye düşünüp pes edip hiç bişey almadan çıkıp gidiyorum mağazadan :25: Bu hafta kesin alışveriş için gitmem lazım sizce krem mi daha hoş durur beyaz mı? Aksesuar olsun mobilyalar olsun perde olsun hep bu iki renk arasında gidip geliyorum... özellikle evini bu tarzda döşeyenler de fikir verirse çok sevinirim... Benim kadar kararsız olan yoktur herhalde :1: şimdiden teşekkür ederim o güzel yorumlarınız için :39:

oldumolası krem ve kahve tonlarını sevemedım yahuuu bı anlamsız geldı bana bu renkk..ve beyaz asıgıyım bembeyazz :) :) :) englısh home da bunun ıcın fazlasıyla secenek var :)

Back
X