- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.835
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Teşekkürler hatmi çiçeğimEline sağlık çok güzel olmuş
O gazeteden bir tane var bende de. Kokinalarımın aranjmanıydı, çöpe atmaya kıyamadım jskddkdkıdofBildirime kimbilir nasıl içinden geçti sunumun diyerek tıkladım. Şaşırtmadın.
Bana şu alta serdiğin gazetelerden yolla adresi yazıyorum.
Çiçek mahallesi 456.sokak.....
Teşekkürler kuşo.Ellerine sağlık, muhteşem olmuş her zamanki gibi.
Yaa iyi ki atmamışsın baksana o kadar güzel bir detay katıyor ki sunumlarına, zaten çok seviyorum senin sunumlarını. Gittim bimden Gold kaşık aldım senin yüzünden meselaO gazeteden bir tane var bende de. Kokinalarımın aranjmanıydı, çöpe atmaya kıyamadım jskddkdkıdof
Trendyolda var o gazetelerdenYaa iyi ki atmamışsın baksana o kadar güzel bir detay katıyor ki sunumlarına, zaten çok seviyorum senin sunumlarını. Gittim bimden Gold kaşık aldım senin yüzünden mesela
Almak şart oldu sultanım yaa baksana şu sunumaTrendyolda var o gazetelerden
Emeğine sağlık canım çok güzel olmuşBu ay krem latte adında bir muhallebi tarifiyle aranızdayım. Yarışma vesilesiyle ilk defa denedim, çok sevdim.
Malzemeler:
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 paket krema (200 ml)
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket bitter çikolata
Yapılışı:
Sütü,şekeri,nişastayı ,unu tencereye alıp kaynatıyoruz.
Kaynayıp göz göz olunca krema ve vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz.
Muhallebiyi üçe bölüp ilkine kahveyi ekleyip karıştırıyoruz.
İkincisine çikolatayı ekleyip karıştırıyoruz.
Sade olan muhallebiyi kuplara veya kaselere paylaştırıyoruz.
Biraz donduktan sonra kahveli olan muhallebiyi ardından çikolatalı olan muhallebiyi paylaştırıp en üstüne kakao serpiyoruz.
Buzdolabında en az 2-3 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3392380
Eki Görüntüle 3392381 Eki Görüntüle 3392383 Eki Görüntüle 3392384 Eki Görüntüle 3392385 Eki Görüntüle 3392386 Eki Görüntüle 3392387 Eki Görüntüle 3392388 Eki Görüntüle 3392389
İyi etmişsin, senin sunumlarına da yakışır.Yaa iyi ki atmamışsın baksana o kadar güzel bir detay katıyor ki sunumlarına, zaten çok seviyorum senin sunumlarını. Gittim bimden Gold kaşık aldım senin yüzünden mesela
Teşekkür ederim.Emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorBu ay krem latte adında bir muhallebi tarifiyle aranızdayım. Yarışma vesilesiyle ilk defa denedim, çok sevdim.
Malzemeler:
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 paket krema (200 ml)
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket bitter çikolata
Yapılışı:
Sütü,şekeri,nişastayı ,unu tencereye alıp kaynatıyoruz.
Kaynayıp göz göz olunca krema ve vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz.
Muhallebiyi üçe bölüp ilkine kahveyi ekleyip karıştırıyoruz.
İkincisine çikolatayı ekleyip karıştırıyoruz.
Sade olan muhallebiyi kuplara veya kaselere paylaştırıyoruz.
Biraz donduktan sonra kahveli olan muhallebiyi ardından çikolatalı olan muhallebiyi paylaştırıp en üstüne kakao serpiyoruz.
Buzdolabında en az 2-3 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3392380
Eki Görüntüle 3392381 Eki Görüntüle 3392383 Eki Görüntüle 3392384 Eki Görüntüle 3392385 Eki Görüntüle 3392386 Eki Görüntüle 3392387 Eki Görüntüle 3392388 Eki Görüntüle 3392389