Tatlı Tarifi Krem Karamel - Balkan Süt Sponsorluğunda

Zekta1

Per aspera ad astra 💫
Pro Üye
Anneler Kulübü
9 Ekim 2021
5.997
12.371
29
Krem Karamel

Malzemeler
1 litre süt
1 subardağı toz şeker
1 subardağı un
1 yumurta
2 paket vanilya

Karamel için
1 subardağı toz şeker
Geçelim tarifimize..

Karamel için öncelikle şekerimizi orta ateşte yakalım şeker sıvı hale gelmeye başlayınca ocağın altını kısalım
Tamamen eritelim çok kararmadan altını kapatıp fırın kaselerine paylaştıralım şeker donarken muhallebiye geçelim

Vanilya hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştıralım ve ocağa alalım
Sürekli karıştıralım vanilyayı ocaktan almadan hemen önce ekleyelim kıvama gelen muhallebiyi karamel koyduğumuz kaselerin üzerine ekleyelim ve 6-8 saat buzdolabında bekletelim daha sonra servise hazır afiyet olsun

Son düzenleme:
Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum

Ellerinize sağlık. Çok güzel görünüyor.
Yarışmada başarılar diliyorum

Allahımm sana geliyorumm
Ellerine sağlık canom

Waaooow canım sunumlarda çok başarılısın,çok güzel gözüküyor sunumlarla ilgili birseyler yaptın mi çok beğendim, başarılar

Waaooow canım sunumlarda çok başarılısın,çok güzel gözüküyor sunumlarla ilgili birseyler yaptın mi çok beğendim, başarılar
Sağol canım benim.. yok öyle herhangi bişey yapmadım evde kendi çapımda yapmaya çalışıyorum işte aslında böyle sunumlarda iyi değilim kahve sunumlarını yapabiliyorum sadece

Sağol canım benim.. yok öyle herhangi bişey yapmadım evde kendi çapımda yapmaya çalışıyorum işte aslında böyle sunumlarda iyi değilim kahve sunumlarını yapabiliyorum sadece
Bence sende böyle bir yetenek var canım, fotoların cok iyi duruyor

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş, başarılar dilerim

Kremkaramel çok yumurta ile yapıldığını biliyordum doğrumu sizce bu tarifi duymamistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…