Cilt Bakımı Ürünleri Krem istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

xmelegimx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
110
0
46
İstanbul
Merhaba kizlar

Ne cok yagli ne de kuru bi cildim var, normal bi cilde sahibim yani.

Su ana kadar hic krem kullanmadim ama artik yavas yavas bakim kremi falan kullanmak istiyorum, onerebilceginiz guzel bi krem var mi?

Yuzu beseleyen cinsten yani..

benimde normal yapıda bir cildim var fazla bir problemi yok vichy idelia yeni çıkmış ondan mı alsam yoksa çok gereksiz mi olur diye düşünüyorum ama yüz kremine ihtiyacım var benimde yardım :kkk:

diğer topiklere de yazdım burayada yazayım.okadar pahalı ürünlere hiç te gerek yok bakın ben kendi yaptıklarımı anlatıyım burayada . sabah garnier in peelingi ile masaj yaparak cildimi ovalıyorum ve yıkıyorum . sonra gül suyu ile siliyorum daha sonra acı badem sütü ile nemlendirip arko güneş kremini her yerine sürüp . makyaj yapıcaksam yapıyorum. akşam makyajımı kesinlikle temizliyorum hergün yarım şişe soda ile yüzümü yıkıyorum.(2 günde bir içine 5-6 damla limon sıkıyorum) temizlik bitince gül suyu ile silip acı badem sütü ile nemlendiriyorum yatmadan önce de argan yağı sürüp yatıyorum. gözlerim için kozmetik ürünü değil sürme kullanıyorum hem gözlerimi güzel gösteriyor hm sağlıklı oluyor kurumasını önlüyor.(srme doğal olmalı) cumartesi günleri yumurta akı ve limonu karıştırıp yüzüme sürüp 10 dk bekliyorum . pazar ve çarşamba kil maskesi uyguluyorum ( dermo kil en güzeli). arada bira mayası,mısır unu gibi doğal maskelerde uyguladığım oluyor. peeling sık yapıyorum özellikle bir tatlı kaşığı şeker ve 3 damla limonla yaptığım peeling hassas cildimi canlandırıyor ve tatlı bir pembelik yaratıyor 35 yaşındayım ve cildim hla canlı . resim de yükliyim ama maşallah deyiniz lütfen :)
ilaveten ; bunların hepsini yapamam derseniz de sadece bebak ın acı badem sütü nü hem temizleyici hem nemlendirici olarak kullanın ha bu arada sakın ama sakın güneş kreminizi ihmal etmeyin arkonun nemlendirici güneş kremi çok güzel yazın 50 faktör kışın 30 faktör yeterli ama kışında sürmelisiniz uv yaz kış cilde zarar verir

Son düzenleme:
Back
X