• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

krem hakkında yardım lütfen!!

duygusuz.ifade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
15
0
86
Ankara
oğlum göğüs ucumu ısırdı emerken ve hafif bi açılma meydana geldi. bu açılma bebek emdikçe büyüyor. sağlık ocagına gittim doktor bactroben adında antibiyotik krem werdi. kremin kağıdını okudum emzirme döneminde kullanımla ilgili yeterli weri bulunamadı diyo.
size sorum bu kremi emzirme döneminde kullanan var mı ? kullanan varsa paylaşsın lütfen. oğlum nerdeyse sadece sütle besleniyor! ( 6 aylık)

yanlış hatırlamıyorsam aile hekimi bebegimin göbek bağı iltihaplanınca vermişti 15 günlük falandı. ama anne sütünden gecmesi konusunda bi bilgim yok canım. ben lansinoh kullanmıştım ve hep acıkta bırakmıştım gecmişti. inşallah senin de hemen gecer Allah şifa versin

ben bir kac tane antibiyotik krem kullandim gogus ucum icin hic bisey olmaz canim yalniz iyice yika ben yikarken karbonatli ilik su ve pamuk kullanarak yikiyordum en iyi o geldi yaranin iyilesmesini hizlandirdi kremden de korkma o kremi ben simdi bebegimde tirnak batmasi oldu onun icin kullaniyorum dr verdi

canım ben ilk başından beri aventin meme ucu kremini kullanıyorum ve çok şükür hiç bir sorun yaşamadım bazı günler sürmeyi unutuyorum o gün canım acıyor ve hafif çatlama oluyor sonra kremi sürünce hemen geçiyor bir de kızım biberona alıştı emzirmekte zorlanıyorum ama o kremi sürünce tekrar emmeye başlıyor sana da aventi tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun ...

ben kim ne dediyse kullandım ama işe yaramadı.. canım çok yanıyodu... ağlaya ağlaya emziriyodum bebeğimi :( sonunda çözümü buldum... aktardan plaka halinde balmumu alıyosun.. onu tatlı kaşığına koyup ocakda eritiyosun.. göğüs pedinin üzerine sürüp, kapatıyosun göğsüne... ılık bi şekilde süreceksin... 3 günde iyileşti... bunu bi dene canım.. inş işe yarar...

göğüs pedi kullanmamalısın, acıkta kalıp iyileşmesi lazım, hatta evde göğsün açık dursun, tişörtünün göğüs ucuna gelen bir yeri kes ve öyle dolaş, biliyorum komik ama iyileşmesi için yaranın hava alması şart.

canım eğer benim dediğim yöntemi denersen süreceğin zamanlar da kullan göğüs pedini... hiç bişey olmaz, ben onun sayesinde emzirebiliyorum şu an... kolay gelsin...

ben neler denedim hiç bişey fayda etmedi,bi eczacı arkadaşım evicap getirdi çok şükür o çok ii geldi bide sürekli ılık suyla yıkamanı tavsiye ederim ve sürekli kapalı kalmasın göğsün hava almasışart uzman oldum artık 5 ay çektim hatırlamak bile istemiyorum,geçmiş olsun canım...

Back