hangi bölüm okuyacaksın aöfde aöfnin kredili sisteminide şu linkten inceleyebilirsin bak bakem sizinkiyle aynımı:)http://www.acikogretim.me/acikogretim-kredili-sistem-nedir/comment-page-2#comment-6841bende dikey geçişle aöf de okucam örgün okuduğum okuldada bu sistem vardı çan eğrisi kötü bir sistem bence tam olarak aöf nasıl bir sistem belirlemiş anlıyamadım umarım zor olmaz bekleyip görücez
sadece bir bölümünü mağdur ediyor demişsin aöf iölp ya iolp bunlar nedemek uzunca açıklamasını yaparmısın cnm birde hangi konuda mağdur ediyor kredili sistem olup çan eğrisimi olmayacak anlamadımabbas güçlüyü olsun diğer kişileri olsun takip ettiğim kadarıyla diyebilirim ki aöf sadece bir bölümünü mağdur ediyor. ismi ya iölp ya iolp, bu bölüm haricinde diğer bölümlere çan eğrisi uygulaması var, geçme notu düşük (50 civarı). kısacası hangi bölüme geçeceğinize bağlı. 2. üniversite imkanı sunuyor anadolu biliyorsunuz, eşim için ilgileniyordum bir ara araştırırken link linki açtı, konu konuya geçti bilgi sahibi oldum. kredili sistem de şu şekil, a bölümünde okuyacaksınız diyelim. ilk sene izin verirler mi bilmiyorum ama üst sınıftan ders alabiliyorsunuz. okul size sabit dersler veriyor, her dersin bir kredi sayısı oluyor x dersi 4 kredi y dersi 3 kredi gibi. bu dersler toplamda bir kredi sayısını buluyor. diyelim ki bu sayı 25, okul size diyor ki bu dersleri aldın istersen 32 krediye kadar başka dersler de alabilirsin ama 32yi geçemez kredi sayısı. benim bildiklerim bunlar arkadaşlar. umarım karışık anlatmamışımdır. ha ayrıca anadolu üniversitesini bir bölümün öğrencileri dava etti. bir de hazırlık öğrencileriydi galiba, baya protesto ettiler, haberlere çıktı her 2 taraf da.
lp kısmı lisans programı da... öndekilerden emin değilimsadece bir bölümünü mağdur ediyor demişsin aöf iölp ya iolp bunlar nedemek uzunca açıklamasını yaparmısın cnm birde hangi konuda mağdur ediyor kredili sistem olup çan eğrisimi olmayacak anlamadım
sadece bir bölümünü mağdur ediyor demişsin aöf iölp ya iolp bunlar nedemek uzunca açıklamasını yaparmısın cnm birde hangi konuda mağdur ediyor kredili sistem olup çan eğrisimi olmayacak anlamadım
netten baktım iölp imiş o da ingilizce öğretmenliği lisans programıymış. bu bölüme çan eğrisi vermiyorlarmış, diğer her aöf bölümüne çan eğrisi imkanı sunuyorlarmış. bu bölüm hariç her bölümün geçme notu 50 imiş, diğer bölümde 70.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?