Diplomamı bugün aldım, öğrenci kartımı kesip attılar işte o zaman öğrenciliğin bittiğini anladım. Sinemaya giderken öğrenci diyemiycem
Bu aralar canım sıkılıyor , e kitaptan ders çalışmaya başlasam mı acep
Merhaba arkadaşım, bende 3 ve 4ü birlikte alacağım, şöyle ufak çaplı derslere, kredilerine falan baktım net hesaplamadan, sanırım 1 dönemde 12 ders alabileceğiz. Dediğin gibi etti yılda 24 ders. :)) Ve galiba sadece 4. sınıftan 2 dersimiz kalacak. :)
Çok zorlanacağız, bende haftaya başlayacağım derslere çalışmaya, anca biter gibi... :)
Bu aralar canım sıkılıyor , e kitaptan ders çalışmaya başlasam mı acep
ablaaaaaaa iyimisin
ateşin falan mı çıktı
benim komple bitiyor canım
yani 1 seneyi tamamen erken bitiriyorum
2.sınıftan itibaren hep 45 kredilik ders aldım erken bitirmek için
inşallah alttan ders bırakmazsam önümüzdeki sene bitiyor
sonra bende burda göbek atıyorum
kızlar merhaba bir sorum olacak sizler,
Benim 1.dönemde ortalamam 2,30 du. 2,dönemde 1,98 ortalamam .
1 dönemde 2 tane ff derslerim var şartlılardan geçtim mi şimdi ben 1 dönemden sadece 2 dersten mi sınava gireceğim ,herkes bir şey söylüyor kafam karıştı. eğer ki öyleyse 4 .sınıfın derslerinden ders almak istiyrum.
ablaaaaaaa iyimisin
ateşin falan mı çıktı
aus??
bende endişeliyim gözdecim... ausun kk daki hesabını mı hacklediler acaba? bu aus olamaz...
aus??
bende endişeliyim gözdecim... ausun kk daki hesabını mı hacklediler acaba? bu aus olamaz...
ben sona yaklaştıkça üzülüyorum be gözde :) öğrencilik güzel şey...:)
sınavlar bitti ya sanki boşluğa düştüm gibi
hayır yani o öğrenci kimliğini cüzdanında taşımak bile bi ayrı güzel
Ya açıkcası o herkesin bir şey dediği gibi bende bildiğimi söyleyeceğim ama ne kadar doğru bilmiyorum:26:
Genel not ortalaman 2,14 .
Bu durumda şartlı derslerinden geçiyorsun , 1 döneme ait ff derslerinden sadece sınava gireceksin .
Ya şaka değil , bu dönem alacağım bir kaç derse göz attım , çalışmak değilse de okumak için sabırsızlandım
Ama tabii ki de bir aus klasiği olarak yine son hafta çalışacağım
Ya açıkcası o herkesin bir şey dediği gibi bende bildiğimi söyleyeceğim ama ne kadar doğru bilmiyorum:26:
Genel not ortalaman 2,14 .
Bu durumda şartlı derslerinden geçiyorsun , 1 döneme ait ff derslerinden sadece sınava gireceksin .
Ya şaka değil , bu dönem alacağım bir kaç derse göz attım , çalışmak değilse de okumak için sabırsızlandım
okuyacaksan kitap oku roman oku, tarih oku gülüm allah allahders çalışacakmış hıhh.. hele bi dur, ben daha sınavlar bittimi bitmedimi diye idrak etmiş değilim
valla ben bitsede işe girsem artık diye sabırsızlanıyorum
nolcak canım bir daha kayıt oluruz bizde bitince
girersin canım girersin acele etme...daha yolun başındasın, zamanla bıkarsın merak etme...babam 35 senelik öğretmen :) artık ben normal değilim diyor...çoluk çocuk göresim yok diyor :) bu sene birinci sınıflar denk geldi ona yine, birde bu sene 5 yaşındakileri okula aldılar ya :) iyice kreşe dönmüş okul :) bezdim diyor zavallı adamcağız
ben son hafta çalışsam nolur acaba diye düşündüm de bir an
kalpten giderim heralde
napcam bakalım bu sene düşündükçe sıkıntı basıyor:18:
son hafta diye birşey yok ki bende :) çünkü son haftayı stresle geçirdiğim için :) derse odaklanamıyorum :)
Ben ne edeceğüm acabaiki üniversite bitti hala doyamadım okumaya
bünye alıştı diyorsun yani :)
benim komple bitiyor canım
yani 1 seneyi tamamen erken bitiriyorum
2.sınıftan itibaren hep 45 kredilik ders aldım erken bitirmek için
inşallah alttan ders bırakmazsam önümüzdeki sene bitiyor
sonra bende burda göbek atıyorum
Kızlar bugün önlisans diplomamı aldım hamd olsun ALLAH(C.C)'ımaçok mutluyum Darısı tüm isteyenlerin başına inşaALLAH(C.C) şimdi lisans tamamlamadan devam edelim inşaALLAH(C.C) :)
canım sen şimdi önlisans diplomanı aldıktan sonra yine aynı bölümemi devam edebiliyosun bana bilgi verebilirmisin bu konu hakkında.
ister aynı ister aöf kapsamındaki 4 yıllık diğer bölümlerden devam edebiliyorz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?