Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Diplomamı bugün aldım, öğrenci kartımı kesip attılar işte o zaman öğrenciliğin bittiğini anladım. Sinemaya giderken öğrenci diyemiycem

darısı basıma keşke benimkini de kırıp atsalar, hepinize sinema ısmarlamaya razıyım hemde TAM biletle

Bu aralar canım sıkılıyor , e kitaptan ders çalışmaya başlasam mı acep

benim komple bitiyor canım
yani 1 seneyi tamamen erken bitiriyorum
2.sınıftan itibaren hep 45 kredilik ders aldım erken bitirmek için
inşallah alttan ders bırakmazsam önümüzdeki sene bitiyor
sonra bende burda göbek atıyorum

kızlar merhaba bir sorum olacak sizler,

Benim 1.dönemde ortalamam 2,30 du. 2,dönemde 1,98 ortalamam .

1 dönemde 2 tane ff derslerim var şartlılardan geçtim mi şimdi ben 1 dönemden sadece 2 dersten mi sınava gireceğim ,herkes bir şey söylüyor kafam karıştı. eğer ki öyleyse 4 .sınıfın derslerinden ders almak istiyrum.

Bu aralar canım sıkılıyor , e kitaptan ders çalışmaya başlasam mı acep

aus??

ablaaaaaaa iyimisin
ateşin falan mı çıktı

bende endişeliyim gözdecim... ausun kk daki hesabını mı hacklediler acaba? bu aus olamaz...

ben sona yaklaştıkça üzülüyorum be gözde :) öğrencilik güzel şey...:)
sınavlar bitti ya sanki boşluğa düştüm gibi
hayır yani o öğrenci kimliğini cüzdanında taşımak bile bi ayrı güzel

Ya açıkcası o herkesin bir şey dediği gibi bende bildiğimi söyleyeceğim ama ne kadar doğru bilmiyorum:26:
Genel not ortalaman 2,14 .
Bu durumda şartlı derslerinden geçiyorsun , 1 döneme ait ff derslerinden sadece sınava gireceksin .

ablaaaaaaa iyimisin
ateşin falan mı çıktı

aus??

bende endişeliyim gözdecim... ausun kk daki hesabını mı hacklediler acaba? bu aus olamaz...

Ya şaka değil , bu dönem alacağım bir kaç derse göz attım , çalışmak değilse de okumak için sabırsızlandım

Ama tabii ki de bir aus klasiği olarak yine son hafta çalışacağım

Son düzenleme:

valla ben bitsede işe girsem artık diye sabırsızlanıyorum
nolcak canım bir daha kayıt oluruz bizde bitince

ben son hafta çalışsam nolur acaba diye düşündüm de bir an
kalpten giderim heralde
napcam bakalım bu sene düşündükçe sıkıntı basıyor:18:

Ay vallahi süper. Harikasın canım.
Bende 4ten birazcık ders alacağım, keşke bende erkenden bitirebilsem ama muhasebe yüzünden yıllarca 3. sınıftan ders alamadım, oyalandım da oyalandım.

**
Bende ders çalışacağım.

Kızlar bugün önlisans diplomamı aldım hamd olsun ALLAH(C.C)'ıma çok mutluyum Darısı tüm isteyenlerin başına inşaALLAH(C.C) şimdi lisans tamamlamadan devam edelim inşaALLAH(C.C) :)

kamu yönetimi son sınıfım
ama alttan 2ders kaldı :

1-türk siyasal hayatı (ki kitabını bile alamadım bugun gelcek yarın gelcek dediler)

2-uluslararası örgütler

kara kara düşünüyorum ben bu dersleri nasıl vericem

Kızlar çok şükür bende cuma günü gittim aldım lisans diplomamı ve artık 1 yılım var kpss için

Kızlar bugün önlisans diplomamı aldım hamd olsun ALLAH(C.C)'ıma çok mutluyum Darısı tüm isteyenlerin başına inşaALLAH(C.C) şimdi lisans tamamlamadan devam edelim inşaALLAH(C.C) :)

canım sen şimdi önlisans diplomanı aldıktan sonra yine aynı bölümemi devam edebiliyosun bana bilgi verebilirmisin bu konu hakkında.

kızlar sevgiye noldu bilen var mı
bu sene bizi yalnız mı bırakacak
nerelere gitti bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…